Rommelmarkt

5 september 2020

Rommelmarkt

CORONA UPDATE - Op dit moment is niet duidelijk of de rommelmarkt van zaterdag 4 juli en zaterdag 5 september door kan gaan. Inschrijven is nog niet mogelijk. 


Wilt u op de hoogte blijven of en wanneer u zich kunt inschrijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, dan informeren wij u over het laatste nieuws.


--


Al meer dan 35 jaar worden er jaarlijks rommelmarkten gehouden in Oostburg. Deze rommelmarkten worden door mensen van heinde en verre bezocht. De Oostburgse rommelmarkten worden tot de succesvolste en drukst bezochte rommelmarkten van Zeeuws-Vlaanderen gerekend. Ook dit jaar staan er weer 2 rommelmarkten op het programma van de ondernemersvereniging, de Verenging Business Collectief Eenhoornstad. 
De data voor 2020 zijn: zaterdag 4 juli en zaterdag 5 september 
Opzetten begint al vroeg, uitslapen is er dus niet bij... De rommelmarkt start om 6.30 uur. Ook voor die speciale dingetjes waar u al lang naar op zoek was moet u er vroeg bij zijn. Het motto is immers weg=weg en te laat is pech. 


Voor een van de gelimiteerde standplaatsen dient u zich in te schrijven. Dit kan vanaf woensdag 1 april 2019 bij het Ledeltheater, Ledelplein 17 te Oostburg. Inschrijven kan op dinsdag - woensdag en vrijdag van 10.00 - 13.00 en 13.30 –16.30 uur (dus niet op zaterdag en zondag) 
Een standplaats kost € 7,50 en dient bij inschrijving te worden afgerekend. Bij inschrijving dient u uw naam, e-mail adres en mobiel telefoonnummer op te geven. 
Verkoop op de rommelmarkt van nieuwe artikelen is niet toegestaan. Enkel 2e hands artikelen en antiquiteiten. Als u tijdig inschrijft kunt u zelf de plaats kiezen waar u wilt staan, of zitten.... Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.

Terug naar overzicht