Zomerfair Oostburg 2019

27 juli 2019

Zomerfair Oostburg 2019


Het centrum van Oostburg straalt tijdens de Zomerfair

Op zaterdag 27 juli staat het centrum van Oostburg in het teken van de Zomerfair. Het belooft een echte topper te worden.
Vanaf 11.00 uur worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De dag duurt tot 17.00 uur.

Voor ieder wat wils:
• Braderie met kramen van o.a. de deelnemende ondernemers zelf, maar ook ondernemers uit de streek laten hun producten zien
• Diverse food-gerelateerde stands waar je naar hartenlust genieten van BBQ- en visgerechten, wafels, boterbabbelaars, suikerspinnen etc. Ook bij de lokale horeca kun je zeer zeker terecht op de terrassen voor de nodige versnaperingen.
• Kinderactiveiten volop! 
“Kinderen staan centraal,” vertelt Christa Akster van de organisatie Team Zomerfair. “We willen speciaal aandacht geven aan het kind en daar zijn vele attracties op ingesteld.
Het gehele centrum staat op 27 juli vol met allerlei activiteiten en kraampjes. Je kunt dus mooi een rondje door het centrum lopen, genieten van alle onderdelen en als je moe bent een ogenblik uitrusten onder het genot van een verfrissend drankje op één van de vele terrassen. We hopen op een prachtige, droge dag en dat we terug kunnen kijken op een bijzonder geslaagd evenement. En let zeker die dag op de vele aanbiedingen en acties in de winkels en bij de standhouders!”

We zien je graag op zaterdag 27 juli in Oostburg!Terug naar overzicht