Winterfair

15 december 2018

Winterfair

De Winterfair in Oostburg is hét startpunt voor de kerstdagen. Oostburg heeft alles in huis om deze dagen sfeervol aan te kleden, met mooie speciaalzaken, bijzondere collecties en volop keuze. De Winterfair Oostburg op zaterdag 15 december onderstreept dit, met kraampjes, muziek, winterse decoraties en sfeervolle terrassen. Wie van gezellig shoppen houdt, haalt hier zijn hart op. 

De donkere dagen voor Kerst brengen hun eigen charme met zich mee. Voor de één is dat het plezier van kerstcadeaus kopen, voor de ander de heerlijke geur van kerstbomen en glüh- wein. Ieder maakt zich op zijn manier op voor de komende feestdagen. Wie goed wil starten, bezoekt de Winterfair in Oostburg. Hier waan je je in een betoverende Kerstsfeer en vind je alles voor een geslaagde dag.

Uniek qua sfeer en opzet 
Natuurlijk zetten alle winkeliers in het vernieuwde centrum van Oostburg hun beste beentje voor. Sfeervolle kramen voor hun winkels zorgen voor een intieme, gezellige kerstsfeer. Je komt ogen en oren te kort. Kramen, met aantrekkelijke acties, mooie streekproducten en het beste wat Oostburg te bieden heeft. Maar dat niet alleen. Neem een kijkje bij de kerststal, maak een praatje met de Kerstman of warm je aan de vele vuurkorven. Geniet van de muziek. 

Winter kinderplezier 
Natuurlijk is deze Winterfair ook leuk voor de kinderen. Grote ogen, rode kaken; dit is hun dag! 

Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan deze winterfair? U kunt zich opgeven bij Christa Akster van Good & Tasty via: info@goodandtasty.nl

Terug naar overzicht