Rommelmarkt

7 september 2019

Rommelmarkt

Al meer dan 35 jaar worden er jaarlijks rommelmarkten gehouden in Oostburg. 

Deze rommelmarkten worden door mensen van heinde en verre bezocht. De Oostburgse rommelmarkten worden tot de succesvolste en drukst bezochte rommelmarkten van Zeeuws-Vlaanderen gerekend. Ook dit jaar staan er weer 2 rommelmarkten op het programma van de ondernemersvereniging, de Verenging Business Collectief Eenhoornstad. 
De data voor 2019 zijn: zaterdag 29 juni en zaterdag 7 september 

Opzetten begint al vroeg, uitslapen is er dus niet bij... De rommelmarkt start om 6.30 uur. Ook voor die speciale dingetjes waar u al lang naar op zoek was moet u er vroeg bij zijn. Het motto is immers weg=weg en te laat is pech. 

Voor een van de gelimiteerde standplaatsen dient u zich in te schrijven. Dit kan vanaf dinsdag 2 april 2019 bij het Ledeltheater, Ledelplein 17 te Oostburg. Inschrijven kan op dinsdag - woensdag en vrijdag van 10.00 - 13.00 en 13.30 –16.30 uur (dus niet op zaterdag en zondag) 
Een standplaats kost € 7,50 en dient bij inschrijving te worden afgerekend. Bij inschrijving dient u uw naam, e-mail adres en mobiel telefoonnummer op te geven. 
Verkoop op de rommelmarkt van nieuwe artikelen is niet toegestaan. Enkel 2e hands artikelen en antiquiteiten. Als u tijdig inschrijft kunt u zelf de plaats kiezen waar u wilt staan, of zitten.... Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.

Terug naar overzicht