Big Win Machine

23 mei 2020

Big Win Machine

WINACTIE € 5.000 AAN BONNEN / DEELACTIE 5x € 10

We merken dat jullie Oostburg goed weten te vinden. In onze zaken volgen we de richtlijnen van het RIVM op. Je auto vlakbij gratis parkeren, even snel om een boodschap, op een veilige manier. Dat geeft niet alleen bezoekers een goed gevoel, maar ons ook. Pak daar vanaf 1 juni ook de horeca bij en een bezoekje aan Oostburg wordt helemaal aangenaam. Altijd op veilige afstand uiteraard. 

Namens alle ondernemers van Oostburg willen we jullie – onze klanten – bedanken voor de steun en het vertrouwen de afgelopen maanden. Dat waarderen we enorm.
We hebben daarom een leuke actie georganiseerd: de ‘BIG WIN MACHINE’. Tot en met 3 juli maak je kans op cadeaubonnen van € 10,- tot € 250,- die je bij de leden van de ondernemersvereniging kunt besteden. In de prijzenpot hebben we ruim € 5.000,- aan cadeaubonnen gestopt.

Meedoen is eenvoudig:
1. Ga naar www.bigwinmachine.nl
2. Vul je gegevens in en laat de Big Win Machine draaien.
3. Heb je Jackpot? Zet dan in op een prijs om kans te maken. 
4. Je kunt per dag 3x meedoen, dus kom gerust terug om nog eens mee te doen!
5. Iedere dag worden de winnaars op de website www.bigwinmachine.nl bekend gemaakt

DELEN IS LIEF! Onder alle delers van dit originele facebook bericht* verloten we 5 bonnen van € 10,-. Iedere week maken we een winnaar bekend! 

* Let op dat je dit originele bericht deelt, zodat je zeker dat je meedoet (we kunnen het namelijk niet altijd goed zien als jij een gedeeld bericht uit de tijdlijn van een ander deelt).

Terug naar overzicht