Bij Paepe’s Meubelen zit het met de service goed

24 maart 2015

Bij Paepe’s Meubelen zit het met de service goed

Jacky Paepe startte ruim twintig jaar geleden in Schoondijke met een winkel in tweedehands meubelen. Dit sloeg aan en al snel was de verkoopruimte te klein. Op zoek naar een nieuw bedrijfspand, kwam hij in Oostburg terecht en vestigde hij zich als eerste ondernemer op Stampershoek. Daar verkoopt hij inmiddels al een flink aantal jaren ook nieuw meubilair in een prijssegment van laag tot midden.

Aantrekkelijk geprijsd

Kenmerkend voor de nieuwe meubelen, latten- bodems en matrassen is de combinatie van een aantrekkelijke prijs en uitstekende kwaliteit. De keuze in de showroom is ruim en iedereen krijgt volop gelegenheid op het gemakje, vrijblijvend rond te kijken. Het grootste verschil maakt Paepe’s Meubelen met eerlijk advies en service tot en met de definitieve aflevering. “Kom daar maar eens om op internet”, zegt Wendy Priester, Jacky’s nichtje, die net als andere familieleden regelmatig in de winkel werkt. “Wij monteren de meubelen zelf en leveren het ook zelf af. Pas als alles netjes op zijn plaats staat, zit ons werk erop. Dat is wat wij onder service verstaan.”

Relaxstoelen op maat

Vermeldenswaard zijn de fraaie relaxstoelen die volledig op maat kunnen worden samengesteld. “We houden daarbij rekening met onder andere lengte en gewicht. Zodoende bieden deze stoelen steun waar dat nodig is. Dat betekent optimaal zitcomfort op een ergonomisch verantwoorde manier.”

Tweedehands

Wie de hal met tweedehands meubelen binnenstapt, ontdekt dat ook hier alles nieuw oogt. “We zijn kritisch op wat we inkopen en maken alles optimaal schoon.”Jacky benadrukt dat hij altijd interesse heeft in tweedehands meubelen. U bent daarom van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij Paepe’s meubelen. 

Terug naar overzicht