Vakgarage voor betrouwbare en betaalbare kwaliteit

4 april 2015

Vakgarage voor betrouwbare en betaalbare kwaliteit

Vakgarage Oostburg, op bedrijventerrein Stampershoek, is een uitstekend adres voor auto- en caravanbezitters voor reparatie, banden, onderhoud en keuringen. Door de landelijke samenwerking met ruim 250 collega-Vakgarages zijn de prijzen scherp en ligt het kennisniveau hoog. Hiermee is de Vakgarage een prima alternatief voor de merkendealer. “We hebben bovendien regelmatig zeer aantrekkelijk geprijsde nieuwe auto’s of jonge occasions.” 

Vakgarage Oostburg zit in hetzelfde pand als Fordgarage Van de Ree. Angelo van de Ree is verantwoordelijk voor beide bedrijven. “Bij Ford is alles Ford, zowel de auto’s als de onderdelen. De monteurs zijn gespecialiseerd en getraind door de fabrikant. Vakgarage is een breder concept en gespecialiseerd in alle merken auto’s en onderdelen. Ook de monteurs zijn breder geschoold. Vakgarage biedt een universele garage met de kwaliteit van een dealer. Zeker dankzij een volledig uitgeruste werkplaats, met onder andere een vierwiel uitlijnmachine en de beste diagnoseapparatuur van Bosch. Echter door de lagere kosten, inkoopvoordeel en minder verplichtingen liggen de werkplaatstarieven vaak een stuk lager. Vakgarage heeft doorlopend scherpe aanbiedingen op bandenprijzen.”

Bandenspecialist en caravankeuring

Naast het brede bandenassortiment, biedt Vakgarage Oostburg de mogelijkheid van winter- en zomerbandenwissel. Banden kunnen worden opgeslagen in het ‘bandenhotel’. “De banden worden gewassen en gebalanceerd en vervolgens onder optimale licht- en luchtcondities opgeslagen.” Uniek is verder de caravanservice. “Hoewel caravankeuringen wettelijk niet verplicht zijn, is het raadzaam om dit wel af en toe te doen. We controleren onder andere de wielen, remmen en het gas van de kooktoestellen. Stel je rijdt naar een camping in Zuid-Frankrijk, dan is het prettig om te weten dat alles in orde is.”

Andere auto kopen

Vakgarage Oostburg heeft regelmatig unieke aanbiedingen op het gebied van nieuwe auto’s of jonge occasions. Vaak liggen de prijzen nog onder die van de merkendealer; dat is het voordeel van de grote, gezamenlijke inkoop. “En wie particulier een auto wil kopen of verkopen, doet er goed aan om ons een onafhankelijke controle te laten uitvoeren. Voor slechts 49 euro weet je zeker wat je koopt.” 

Terug naar overzicht