SAM Cleaning maakt iedere auto weer als nieuw

3 mei 2015

SAM Cleaning maakt iedere auto weer als nieuw

Jan en Sylvana Geistdorfer van SAM Cleaning in Oostburg noemen zichzelf auto & motor visagist. Eén bezoek aan het bedrijf op bedrijventerrein Stampershoek maakt duidelijk dat ze hier niets te veel mee zeggen. Integendeel, na een bezoek aan hun werkplaats is iedere auto weer als nieuw. 

Het aanbod van SAM Cleaning is breed en gevarieerd en loopt uiteen van het handmatig wassen van de auto tot een beschermende hotwax. Ook lakverzegeling is mogelijk. SAM Cleaning werkt hiervoor, exclusief in de regio, met Flon4000. “Het summum op dit gebied en echt het nieuwste van het nieuwste is echter de Sill Restore Coating. Werkelijk waar, de volledig doffe laklaag van bijvoorbeeld bedrijfswagens in uni-kleur wordt hiermee prachtig glanzend en helder van kleur. Echt als nieuw. Het bijzondere is dat deze coating ook toepasbaar is op bijvoorbeeld campers, caravans, kozijnen en boten.”

Unieke lakverzegeling.
Met de Sill Restore Coating wordt een zogenaamde lakverzegeling bewerkstelligd. Al is de auto, door wat voor omstandigheden dan ook, heel dof geworden, met Sill Restore Coating wordt deze weer glanzend als nooit te voren. “Het is een harde, transparante oppervlaktecoating, die zowel de lak als het verweerde oppervlak herstelt en nadien vele jaren beschermt tegen UV-licht, pekel, regen, olie, dieselroet en tal van chemicaliën”, legt Jan uit. Meer nog dan zijn uitleg, spreekt het voorbeeld in de showroom tot de verbeelding. Wie dit ziet, is overtuigd.

Kras verwijderen zonder spuitwerk.
Iedereen die een auto heeft, kent ze, van die kleine ontsierende krassen en steenslag. Ook dat is voor Jan en Sylvana geen probleem. Jan durft het bewijs te leveren door met een steen langs een auto te schuren. Na een paar handelingen met een speciale autolak en polijstmiddel ziet de laklaag eruit als nieuw: snel, effectief en goedkoop. 
Geen wonder dat niet alleen particulieren maar ook dealers het bedrijf weten te vinden.

Ook interieurs. Wie denkt dat SAM Cleaning alleen aan de buitenkant werkt, heeft het mis. Ook auto interieurs krijgen desgewenst een opfrisbeurt; vieze luchtjes, hondenharen of nicotinegeur zijn daarmee verleden tijd. 

Terug naar overzicht