Duste breidt kwaliteitsassortiment verder uit

17 mei 2015

Duste breidt kwaliteitsassortiment verder uit

Met de recente uitbreiding van het assortiment maakt Duste schilders en afwerkingsbedrijf opnieuw duidelijk dat het bedrijf kiest voor kwaliteit. Sigma Coatings is een naam die nauwelijks nog een introductie nodig heeft. Het merk staat garant voor professionele kwaliteitsverf en een ijzersterk kleurenpallet. Verder voert Duste, naast de bekende Luxaflex producten voor binnen, nu ook de Luxaflex outdoorcollectie. 

Verf is van oudsher een belangrijke pijler onder het schilders- en afwerkingsbedrijf. Met een team van acht ervaren vakmensen is Duste dagelijks actief bij zowel bedrijven als particulieren. Juist deze praktijkkennis maakt Duste uniek. Hiermee doen particulieren die zelf aan de slag willen hun voordeel. “We hechten veel waarde aan goede adviezen, ook in de winkel. Daarbij werken we met kwaliteitsmerken zoals Sikkens, Wijzonol en sinds kort Sigma”, legt directeur-eigenaar Bram Wilhelm uit.

Luxaflex outdoor

In de fraaie winkel aan de Neringweg op bedrijventerrein Stampershoek in Oostburg biedt Duste een complete keuze voor het interieur. Niet alleen verf en behang dus, maar ook gordijnen, vloeren en zelfs buitenzonwering. De outdoorcollectie van Luxaflex loopt uiteen van buitenjaloezieĆ«n en rolluiken tot markiezen en screens. “Natuurlijk adviseren wij graag over de juiste zonwering. We weten immers als geen ander welke mogelijkheden er zijn. Is de keuze eenmaal gemaakt dan verzorgen wij vanzelfsprekend alles, vanaf het meten tot aan de plaatsing en de gewenste service."

Glas, vloeren en meer

Naast de schilderwerken en de woonwinkel is een andere belangrijke pijler onder het bedrijf de verkoop en het zetten van glas. Van enkel glas tot isolatieglas; ook hierin is de keuze groot. “Het aanbod verandert mee met de wensen van onze klanten. We leveren bijvoorbeeld ook gietvloeren en kasten op maat. Dat maakt ons werk zo leuk; we proberen steeds antwoord te vinden op de specifieke vragen van onze klanten. Dat doen we met een team van vakmensen die vaak al aan een half woord genoeg hebben. Dat is de magie van ons bedrijf.” 

Bekijk hier de bedrijfspagina van Duste

Terug naar overzicht