Kwaliteit tanken tegen een scherpe prijs

7 juni 2015

Kwaliteit tanken tegen een scherpe prijs

Wie regelmatig op bedrijventerrein Stampershoek in Oostburg komt, weet tankstation Staelens feilloos te vinden. Aan het begin van de Neringweg tanken zowel particulieren als bedrijven kwaliteit tegen een prijs die altijd lager is dan bij een merkdealer. En het spaarsysteem levert bovendien nog extra voordeel op.

John Staelens werkt al 25 jaar in de oliehandel. Hij werkt samen met zijn vrouw en enkele enthousiaste medewerkers. Naast de pomp in Oostburg, heeft hij tankstations in Eede en Knesselare en, samen met zakenpartners, tevens in Breskens en Boekhoute. Ook in Knesselare werkt hij samen, en wel met A&J bakkerij. “Hun broodjeszaak zit bij ons tankstation. Heerlijk voor bijvoorbeeld verse Belgische croissants en boterkoeken.”

Bewust eigen naam

Staelens kiest er bewust voor om onder zijn eigen naam te werken. Dit biedt hem de mogelijkheid om een kwaliteitsproduct te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. “We verkopen altijd een eerlijk, kwalitatief merkproduct. Hiervoor werken we samen met oliemaatschappij Kuwait Petroleum (Q8). We houden de lijnen kort en halen de brand- stof altijd zelf, rechtstreeks in de havens van Antwerpen en Gent.”

Particulieren en bedrijven

Goedkoop en goed tanken is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Met het spaarsysteem wordt dit nog extra voordelig. Bedrijven kunnen kiezen voor een tankkaart zodat alle getankte brandstof periodiek, via een overzichtelijke verzamelfactuur, in rekening wordt gebracht. “Service is belangrijk. Zo hecht ik veel waarde aan de properheid van de stations en natuurlijk kunnen klanten 24/7 terecht. De betaalautomaat accepteert alle kaarten en de betalingen zijn uiterst veilig. Onze leverancier Tokheim verzorgt regelmatig veiligheidsupdates. En mocht er onverhoopt iets zijn, we zijn 24 uur per dag bereikbaar.” 

Terug naar overzicht