Oostburg doet mee aan de wedstrijd ‘Meest verrassende winkelgebied van Zeeuws-Vlaanderen’

19 juni 2015

Oostburg doet mee aan de wedstrijd ‘Meest verrassende winkelgebied van Zeeuws-Vlaanderen’

Oostburg doet mee aan de wedstrijd ‘Meest verrassende winkelgebied van Zeeuws-Vlaanderen’, georganiseerd door de Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen.
De wedstrijd is deze week van start gegaan en de eerste ronde loopt tot en met 12 juli a.s.
Wat houdt deze wedstrijd in?

Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen heeft zich dit jaar ten doel gesteld de consument bewust te maken van de meerwaarde van lokaal kopen. Koop lokaal, eet lokaal en geniet lokaal, hiermee houden we onze kernen leefbaar.
Consumenten worden in een lokaal winkelgebied verrast door bijvoorbeeld een bepaalde service, kennis, een glimlach of misschien wel door een uniek winkelconcept.

Een belangrijk onderdeel van de wedstrijd is de consumentenjury. Wij willen graag van de consumenten weten welk winkelgebied zij in Zeeuws-Vlaanderen als meest verrassend beschouwen. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk consumenten een stem uitbrengen, hebben de ondernemersverenigingen prijzen ter beschikking gesteld. Kijk op www.go2bo.nl om te zien op welke prijzen consumenten in uw winkelgebied kans maken.

Bij besteding van minimaal € 10 krijgt de consument een voucher mee (maximaal 1 voucher per transactie). Op de voucher staat een unieke code. Met deze code kan de consument op de website haar stem uitbrengen. Let op: er kan maximaal 1 keer gestemd worden. Wel kan de consument meerdere codes invullen om meer kans te maken op de prijzen. Heeft de consument de eerste keer geen prijs, dan dingt hij in de week erna met dezelfde codes nogmaals mee naar de prijzen. Om een stem uit te brengen, dient de consument zich (eenmalig) met e-mailadres en postcode te registreren op de website www.go2bo.nl. Wekelijks worden de prijswinnaars persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail. De winnaar kan daarna de prijs ophalen in het winkelgebied waar hij op gestemd heeft.

Wij hopen natuurlijk dat u Oostburg het ‘Meest verrassende winkelgebied van Zeeuws-Vlaanderen’ vindt en uw stem op Oostburg uitbrengt.

Terug naar overzicht