Belderok biedt professioneel maatwerk

19 juni 2015

Belderok biedt professioneel maatwerk

Belderok, gevestigd op Stampershoek in Oostburg, is gespecialiseerd in het maken van keukens, kasten en meubelen op maat. Dit maatwerk, in de eigen meubelmakerij, gaat bijna 100 jaar terug. Al in 1921 maakte de opa van Enno Belderok meubelen in zijn eigen werkplaats. “Nu we de bouwmaterialen hebben af gestoten, kunnen wij ons richten op Belderok Maatwerk, Snowparts en ons Pelletcenter.” 

Belderok maakt meubels, keukens en kasten vol- ledig op maat en naar wens van de klant. Van strak tot klassiek; iedere stijl is mogelijk. “Ieder meubel is door ons op maat te maken, van een badkamermeubel tot een tafel, en van een balie tot een bureau. Ook wat materialen betreft is er veel mogelijk en we bieden een keuze uit alle kleuren die je maar kunt bedenken.”

Pelletcenter

In het Pelletcenter vindt u een uitgebreide collectie pelletkachels. Pelletkachels bieden volop warmte en zijn zeer zuinig; 20% zuiniger vergeleken met gas- en maar liefst tot 65% zuiniger dan olie gestookte kachels. De gezelligheid van een openhaard gecombineerd met een hoog rendement zorgt voor aangename warmte. Een pelletkachel is bovendien geheel CO2 neutraal en volledig thermostatisch regelbaar. Ook voor (gecombineerde) CV-installaties op pellets kunt u bij Pelletcenter terecht. 

Dat geldt natuurlijk tevens voor de pellets. Deze zijn uit voorraad leverbaar in bulk, big bags of zakjes. De kachels worden door ons geplaatst en geïnstalleerd.

Snowparts

Snowparts is min of meer uit hobby voor de skisport geboren. “Wegens gebrek aan een goede vakhandel in Zeeuws-Vlaanderen hebben we dit zelf ter hand genomen. Naast de verkoop van wintersportartikelen kunnen mensen hier ook hun ski’s en snowboards professioneel laten slijpen.” Hoewel de meeste mensen nu niet aan win- tersport denken, is een bezoek aan de showroom ook nu aantrekkelijk vanwege een flink aantal extra voordelige aanbiedingen. 

Terug naar overzicht