Connect Hearing wordt all ears hoorzorg

19 mei 2016

Connect Hearing wordt all ears hoorzorg
In overleg met het Zwitserse bedrijf Sonova,  eigenaar van Connect Hearing en leverancier van Phonak en Unitron hooroplossingen, zijn wij overeengekomen om als zelfstandig bedrijf verder te gaan onder de naam All Ears Hoorzorg B.V..

Het betreft de filialen: Goes, Middelburg, Zierikzee, Oostburg, Terneuzen, Bergen op Zoom en Roosendaal.

All Ears Hoorzorg zal worden geleid door Erik, Ginette, Christiaan en Fréderique van Wijngaarden en stelt zich ten doel het op maat leveren van totale hoorzorg. Ons team van audiciens en medewerkers blijft hetzelfde en zij dragen dit doel vol overgave uit.
Om meer aan de wensen en behoeften van de klant tegemoet te komen blijkt een hoortoestel, hoe geavanceerd ook, niet altijd het optimale resultaat te kunnen bieden. Door gebruik te maken van slimme technieken zoals FM en Bluetooth kunnen met behulp van kleine zendmicrofoons significante verbeteringen worden gerealiseerd zoals bijvoorbeeld spraak in ruis, het beter kunnen verstaan van radio en televisie en het beluisteren van muziek.
Naast deze mogelijkheden zal All Ears Hoorzorg zich ook meer gaan toeleggen op maatwerk van diep in de gehoorgang gedragen hoortoestellen. Met name eerste gebruikers zijn vaak op zoek naar discrete oplossingen. Sinds 6 september 2014 zijn we voor onze regio exclusief leverancier van Lyric, voor wie echt een onzichtbare hooroplossing wil. Lyric biedt de klant de meest natuurlijke geluidsbeleving, wordt 24/7 gedragen gedurende 2-3 maanden en maakt het mogelijk met de toestellen te slapen, te douchen, te sporten enz. Lyric is zo comfortabel dat je niet merkt dat je een hoortoestel draagt.

Op het gebied van preventie zal All Ears Hoorzorg zich ook meer gaan toeleggen op het aanmeten van gehoorbescherming ten behoeve van de industrie en particulieren. Hier denken we naast de levering van de gehoorbescherming aan regelmatig audiometreren van de gebruikers om zodoende de effecten op het gehoor te kunnen blijven volgen. Tinnitus krijgt ook de volle aandacht. Hierbij zullen we uitgaan van hoortoestellen in combinatie met een advies voor multidisciplinaire aanpak in combinatie met therapieën om hiermee de patiënt zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden in het revalidatieproces. Ook op het gebied van het onderdrukken van tinnitus blijkt Lyric al veel te kunnen bieden.

All Ears Hoorzorg zal naast de particuliere markt de klant ook de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van hoortoestellen uit  de hoortoestellen database, welke geleverd gaan worden via restitutie. Op deze manier kunnen klanten toch in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de vergoeding van de zorgverzekeraar.

Wij zijn van mening dat wij in samenwerking met u en ons gekwalificeerd personeel, de kwaliteit van leven voor de slechthorenden in onze regio kunnen verbeteren. We zouden ook binnenkort nader met u van gedachten wisselen over onze activiteiten en hoe wij u meer van dienst kunnen zijn. Graag maken we eerdaags een afspraak hiervoor.

Terug naar overzicht