Interieurwinkel Casa nu ook in Oostburg

18 april 2019

Interieurwinkel Casa nu ook in Oostburg

Waar in Nederland steeds meer ketens stoppen, gaat in het Oostburg er juist anders aan toe. Het winkelcentrum heeft er straks een mooie aanwinst bij. Nico van den Ameele wist de formule naar Oostburg te halen en is er trots op.

Interieurwinkelketen 
“Er is steeds meer aandacht voor interieur en leven. Helaas vind je in veel van die winkels steeds weer dezelfde items. Tijd voor een nieuwe, frisse wind vond Casa. En ik vind dit concept een mooie aanvulling voor Oostburg en West Zeeuws-Vlaanderen,” legt Nico uit. Bijna een jaar geleden opende de eerste Casa in Utrecht. De internationale winkelketen is overigens al in acht Europese landen gevestigd.

Stijlen
“Casa werkt met een aantal stijlen. Die wisselen per seizoen, zodat de hele winkel telkens een nieuwe ervaring is.
Het assortiment wordt aangeboden aan de hand van drie moderne stijlen, die aansluiten op de gangbare trends, kleuren en materialen. In onze winkel in Oostburg vind je schappen met leuke interieurartikelen, maar juist ook opstellingen met een aantal items in eenzelfde sfeer. In de rekken eromheen kun je alle items snel terugvinden. De stijlen bieden overigens voor ieder wat wils. En ook voor iedere portemonnee hebben we leuke dingen in de winkel.”

Ook online
Nico: “Niet alleen in onze winkel, maar ook online kun je inspiratie opdoen. En om het je makkelijk te maken, kun je online bestellen en afhalen in onze winkel. Je herkent de artikelen die te bestellen zijn via Click&Collect aan het icoontje. Je ziet meteen of iets op voorraad is en kunt het dan een paar uur later gratis afhalen in onze winkel.”

Casa is gevestigd aan
Burchtstraat 5 in Oostburg. De winkel is zes dagen per week geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Terug naar overzicht