Belderok

OMSCHRIJVING

Belderok is een middelgrote groothandel in bouwmaterialen en gereedschap. De onderneming is in November 1991 opgericht door Enno Belderok. Wij zijn uitgegroeid van een lokale toeleverancier voor aannemers in Oostburg en omgeving tot een complete groothandel in bouwmaterialen en gereedschap voor bouw en industrie met afnemers in geheel Zeeuws Vlaanderen.

Wat verkoopt Belderok?

Wij hebben een compleet assortiment bouwproducten wat uit vele duizenden artikelen bestaat. Dit loopt uiteen van een moertje tot aan een complete keuken.

Aan wie verkoopt Belderok?

Onze klantenkring bestaat voor een groot deel uit bedrijven voor wie snelheid en deskundigheid voorop staat. Als particulier bent u echter ook welkom bij Belderok. Wie bij Belderok koopt kiest voor kwaliteit en service. Ons assortiment bestaat grotendeels uit kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken en leveranciers. Dit betekent vaak dat deze iets duurder in aanschaf zijn, maar door de duurzaamheid hiervan bent u uiteindelijk toch een stuk goedkoper uit. Daarbij bieden wij uitstekende service. Wij voorzien u van deskundig advies over ons uitgebreide assortiment met specialistische producten die niet overal te koop zijn. Indien wij een product niet in voorraad hebben kunnen wij dit veelal voor u bestellen zodat u het betreffende product binnen enkele dagen in huis heeft. Verder hebben wij een overdekte laad- en losplaats en kunt u vlak voor de deur parkeren. Ook leveren wij de bij ons gekochte artikelen, die te groot van omvang zijn om zelf te vervoeren, bij u af in geheel Zeeuws Vlaanderen.

Adresgegevens

Belderok
Neringweg 2
4501 PB Oostburg

0117-452261

Route >

Website >

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:30

Dinsdag 08:00 – 17:30

Woensdag 08:00 – 17:30

Donderdag 08:00 – 17:30

Vrijdag 08:00 – 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>