Welkom bij Cijsouw Oostburg

Dit jaar bestaat fietsenwinkel Cijsouw Oostburg 20 jaar en de winkel zelf al meer dan 100 jaar !

Door onze sportieve achtergrond hebben wij altijd de droom gehad hobby en werk te combineren. Dit komt samen in onze winkel, een fietsen winkel / werkplaats runnen is soms net topsport.
Ons belangrijkste moto : persoonlijke service, goede garantievoorwaarden, en korte wachttijden. Ons streven is s,morgens gebracht = s,avonds klaar
Iedereen is altijd welkom voor aankoop van een nieuwe fiets, of onderhoud en repartie ook niet bij ons aangekochte fietsen. De afgelopen 20 jaar is er veel veranderd, we zijn een echt begrip geworden in de streek.
Om helemaal up to date te blijven met alle nieuwe technieken worden er regelmatig opleidingen gevolgd.
We profileren ons in Shimano Service Center, Bosch reparatie  punt, en binnenkort ook DT Swiss service en reparatie punt.
Wij bezitten dus alle kennis om uw fiets te repareren en te onderhouden
Dit heeft er toe geleid dat wij alleen nog de merken Trek, Wilier, en het Nederlanse merk Rih verdelen omdat ook zij dezelfde visie hebben als wij.
Ook zijn wij trouwe sponsor van wielervereniging Tc Aardenburg, Tc Breskens en Tc Biervliet.

Via deze weg willen wij al onze klanten bedanken voor gestelde vertrouwen in ons. Wij zien mede door u de toekomst van de fietsenwinkel zonnig in.
Om ons 20 jarig bestaan te vieren maken we er een jubileumjaar van.
We zullen verschillende acties en enkele evenementen organiseren.
Houd onze socials in de gaten voor alle informatie hierover

Met dank aan Daniel, Monique, Kees
FIETS JE VROLIJK DOOR HET LEVENN

Persoonlijk advies en service staan bij ons op de eerste plaats zodat wij samen met u zorg dragen voor langdurig fietsplezier. In onze winkel staan mooie nieuwe E-Bikes tot stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. Kom bij ons kijken, wij kunnen u helpen met uw fiets.

Bij ons kunt u terecht voor service en onderhoud van alle merken E-Bikes voorzien van Bosch of Shimano Steps systemen. Kom langs of maak een afspraak, wij lossen u probleem graag op.

Zet je schaatsen klaar voor mogelijke nieuwe schaats kans, het ronden of slijpen van uw schaatsen mogelijk zonder lange wachttijden.

Ook voor het aanschaffen van nieuwe schaatsen komt gerust langs om te informeren en  te passen.

Officieel Shimano service center 

Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij Cijsouw in Oostburg. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.

Onze Merken

Dit jaar hebben we het assortiment van Trek uitgebreid, daarom hebben we afscheid genomen van Scott, Vogue en Berria. Door meer specialisatie en minder merken kunnen wij een nog betere service bieden. De merken die we blijven verkopen zijn Trek, Wilier en RIH. Natuurlijk kunt u met alle merken fietsen terecht in onze werkplaats voor reparatie en onderhoud.