Dethon

OMSCHRIJVING

Het arbeidsontwikkelbedrijf van Zeeuws-Vlaanderen Dethon begeleidt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt naar werk dat precies past bij hun capaciteiten en scholing.

De hoge kwaliteit van onze producten, onze uitgebalanceerde bedrijfsprocessen en ons zeer loyaal en gemotiveerd personeel bezorgen Dethon al jaren tevreden klanten.

Een goede balans is voor Dethon heel belangrijk.

Dat houdt in dat we onze werknemers voldoende uitdagingen in het werk bieden maar ervoor zorgen dat deze altijd bij de persoonlijke capaciteiten van die werknemers passen. Daardoor functioneren onze mensen prima, hebben ze plezier in hun werk en zijn ze optimaal gemotiveerd.

Dat merkt u vanaf het eerste moment dat u met Dethon te maken heeft! Dat komt doordat we duidelijke en eerlijke afspraken maken en doordat we altijd doen wat we beloven. Onze klanten zijn echter ook onder de indruk van het respect en de klantgerichtheid waarmee zijn door onze medewerkers benaderd worden. Die laatste eigenschap zit duidelijk in onze genen. Door de sociale achtergrond van ons bedrijf hebben wij per slot van rekening al jaren ervaring in het omgaan met mensen met zeer uiteenlopende eigenschappen.

Wij van Dethon weten dan ook dat je met menselijkheid, respect en de juiste dosis verantwoordelijksheidsgevoel uiteindelijk de beste resultaten boekt.

Dethon zorgt ervoor dat taken en verantwoordelijkheden duidelijk verdeeld worden en dat de werknemers zich binnen de grenzen van hun capaciteiten kunnen ontwikkelen. Daardoor zijn onze medewerkers gemotiveerd en hebben ze plezier in hun werk. Dat is alleen maar prettig als u met Dethon te maken heeft. Of dat nu is als afnemer van onze producten of diensten, als medewerker van ons bedrijf of wanneer u gebruik maakt van door ons gedetacheerd personeel: Dethon zal u door haar eigen aanpak aangenaam verrassen.

Dethon Logo

Adresgegevens

Dethon
Industrieweg 2
4501 PM Oostburg

0117 456300

Route >

Website >

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00

Dinsdag 09:00 – 17:00

Woensdag 09:00 – 17:00

Donderdag 09:00 – 17:00

Vrijdag 09:00 – 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>