Schilders- & Afwerkingsbedrijf Duste

Traditioneel vakmanschap en eigentijdse wooninspiratie

Bij Duste, het schilders– en afwerkingsbedrijf in Oostburg, combineren wij professionele kennis van schilderen en glas met een uitgekiende collectie kwaliteitsverf, behang, vloeren, zonwering, kasten en raamdecoratie.

De keuze is aan u. Wilt u zelf aan de slag? Dan kunt u rekenen op onze vakkundige adviezen. Besteedt u het werk liever uit? Dan staan wij klaar met een sterk team van ervaren vakmensen. Zij staan garant voor een zorgeloze uitvoering, perfecte afwerking en vakkundig onderhoud. Het bewijs leveren we dagelijks; bij particulieren maar ook op grote bouw- en verbouwprojecten van aannemers, woningbouwverenigingen en anderen.

U vindt ons op bedrijventerrein Stampershoekin Oostburg (Zeeuws-Vlaanderen). Eenvoudig te bereiken en met ruime, gratis parkeerplaatsen voor de deur. In onze winkel ontdekt u alles om vorm, kleur en inhoud te geven aan uw woonwensen.

Kom vrijblijvend kijken en laat u inspireren door de nieuwste interieurmogelijkheden.

Openingstijden

Maandag09.00 - 18.00 uur
Dinsdag09.00 - 18.00 uur
Woensdag09.00 - 18.00 uur
Donderdag09.00 - 18.00 uur
Vrijdag09.00 - 18.00 uur
Zaterdag09.00 - 17.00 uur

Schilderwerken

Duste is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf in West Zeeuws-Vlaanderen. Onze medewerkers zijn dagelijks aan de slag bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers. We zijn graag uw partner voor professioneel binnen- en buitenschilderwerk maar ook voor glaswerk, spuitwerk en behang- en sierpleisterwerk.

Glas

Glas bewijst in iedere ruimte van uw huis zijn veelzijdigheid. Is uw koelkastplaat kapot of is een ruit gebroken? Wij leveren u snel het glas om de schade te herstellen. Met spiegelglas kunt u in uw interieur verrassende effecten creëren. Wij maken spiegels geheel op maat en met of zonder facet. Ook glazen (douche) deuren leveren wij graag.

Verf en wonen

Een uitgebreide wooncollectie, volop wooninspiratie en vakbekwaam advies van mensen uit de praktijk; in onze winkel vindt u alles wat u van een interieurwinkel mag verwachten.

Onze sfeervolle speciaalzaak biedt u een uitgebreide keuze aan interieurmogelijkheden.

Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van je keuzes. Of het nou gaat om een vloer, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van.