Foox Groothandel de Smet

OMSCHRIJVING

Welkom bij groothandel de Smet uit Oostburg Al meer dan 90 jaar zijn wij als groothandel actief. In de beginperiode hield het bedrijf zich uitsluitend bezig met de distributie van tabaksartikelen in Zeeuws Vlaanderen. Nu, 90 jaar later beslaat ons verzorgingsgebied de provincie Zeeland + West Brabant. In die tijd is ons assortiment fors uitgebreid.  

Service staat bij ons hoog in het vaandel en dat wordt door onze klanten gewaardeerd. Als servicegerichte groothandel staat uw gemak bij ons voorop. Zo bieden wij u handige bestelsystemen en leveren een assortiment op maat.

Minimaal 1 keer per week bevoorraden wij u waarbij we de artikelen tot in uw voorraadkast afleveren. Een groot voordeel voor u, is dat wij geen minimale bestelgrootte kennen. Daarnaast berekenen wij ook geen bezorgkosten.

Als klant van de Smet B.V. kunt u gebruik maken van onze drie wekelijkse folder met acties speciaal voor u geselecteerd.

Ons assortiment

In ons assortiment hebben wij een totaal assortiment tabaksartikelen, rokersbenodigdheden, koffie en thee producten, soepen, dranken, candybars, snacks en zoutjes, schoonmaak artikelen, hygiëne producten en telefoon kaarten.

Vendingautomaten

Naast onze groothandelsactiviteiten zijn wij ook sterk in vendingautomaten. Voor de horeca hebben we verschillende soorten koffiemachines en sigarettenautomaten. Voor bedrijven en instellingen hebben we diverse snoep- en drankautomaten in ons assortiment.

Wat heeft groothandel de Smet u te bieden:

• Al meer dan 90 jaar kennis en ervaring
• Snelle levering • Geen bezorgkosten
• Geen minimale ordergrootte
• Wij hebben een assortiment op maat
• Sterk in persoonlijk service
• Bestelgemak d.m.v. verschillende bestelmogelijkheden

Foox Groothandel de Smet

Adresgegevens

Foox groothandel de Smet
Industrieweg 15
4501 PM Oostburg
0117 453351

Route >

Website >

Openingstijden

Maandag 08:30 – 17:00

Dinsdag 08:30 – 17:00

Woensdag 08:30 – 17:00

Donderdag 08:30 – 17:00

Vrijdag 08:30 – 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>