Good and Tasty

OMSCHRIJVING

Een niet alledaagse delicatessenwinkel in Oostburg

Good & Tasty aan de Markt 15: hét adres in Oostburg  voor de bewuste fijnproever.

Voor delicatessen bent u hier aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, verfijnd en verantwoord. Al onze producten zijn door ons met aandacht en smaak geselecteerd en samengesteld. Vanuit een oprechte liefde en passie voor lekker eten. In onze winkel verkopen wij  lekkere kazen, Belgische charcuterie, verschillende ambachtelijke broden, salades, olijven, diverse tapenades, vers gebrande noten, tapas en bijzondere wijnen.  Ook kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers of kom lunchen en maak een keuze uit één van onze heerlijk belegde broodjes.

Wilt u iemand verrassen met een origineel en smaakvol cadeautje, relatiegeschenk of kerstpakket? Ook daarvoor moet u bij Good & Tasty zijn. Van een heerlijke fles wijn tot een pakketje met allerlei lekkernijen, alles kan!

De basis van onze winkel is ‘Genieten’

Iedereen wil zo nu en dan eens lekker genieten. Een goed glas wijn, een stukje kaas, tapas, noten of een olijfje maken dat genieten compleet. Daar houden wij zelf ook van! Wij, Berry en Christa Akster, zijn sinds kort de trotse eigenaren van onze eigen delicatessenwinkel. Hiermee is een lang gekoesterde droom dan eindelijk in vervulling gegaan. Ook onze tweede droom, wonen en werken in Zeeuws Vlaanderen is nu een feit. De naam van onze winkel maakt duidelijk waar het bij ons om draait. Bij Good & Tasty vindt u een uitgebreid assortiment aan delicatessen, die zich kenmerken door smaak, karakter en eigenheid.

Good and Tasty Logo Oostburg

Adresgegevens

Good and Tasty
Markt 15
4501 CK Oostburg

0117 745003

Route >

Website >

Facebook >

Openingstijden

 

Maandag gesloten

Dinsdag 08:30 – 17:30

Woensdag 08:30 – 17:30

Donderdag 08:30 – 17:30

Vrijdag 08:30 – 17:30

Zaterdag 08:30 – 17:00

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>