Hubo's Drankenboetiek

OMSCHRIJVING

Hubo’s Drankboetiek Oostburg
voor een grote diversiteit aan vriendelijk geprijsde dranken

Wij bieden u altijd deskundig advies, persoonlijke aandacht en zorgen dat u met het juiste product weer tevreden de deur uit gaat.
Met veel plezier verwelkomen wij zowel consumenten als horeca-exploitanten in onze slijterij. Dozen wijn of kratten bier, wij zetten het zo voor u in uw auto. Deze kunt u gratis bij ons voor de deur parkeren. Hubo’s Drankboetiek (Zeeuws-Vlaanderen) bezorgt uw aangekochte dranken ook graag bij u thuis!

Sinds oktober 2014 is Imre Hubregtsen, de trotse eigenaar van Hubo’s Drankboetiek. Voorheen runde zijn vader, Henk Hubregtsen, hier vanaf de opening, de slijterij van Mitra’s. De slijtercarrière van Groedenaar Henk omvat maar liefst 43 jaar.

Hubo’s Drankboetiek is bij de inkooporganisatie ‘Wereld van Dranken’ aangesloten. Door deze gezamenlijke inkoop zijn onze producten bovendien aantrekkelijk geprijsd. Deze organisatie zorgt voor de folders vol aanbiedingen en heeft ook een vriendelijk geprijsd huismerk, ”Arend” (verschillende jenevers, vieux).

We onderscheiden ons o.a. door een groot assortiment in speciaalbieren. We hebben maar liefst 200 verschillende soorten bier op voorraad.

Naast bieren, kan Hubo’s Drankboetiek een totaal drankenpakket leveren, van water en frisdranken tot een breed assortiment aan wijnen, whisky, cognac en buiten- en binnenlands gedistilleerd. “Terre des Anges” is het huiswijnmerk (verkrijgbaar in vijf verschillende soorten).

Ook voor biologische wijnen en bieren, relatiegeschenken en wijnaccessoires kunt u bij ons terecht.

Tevens verzorgt Imre proeverijen, niet alleen in de winkel, maar dit is ook mogelijk bij u thuis of op locatie. Wij adviseren u met plezier!

Hubo's drankenboetiek logo Oostburg.nl

Adresgegevens

Hubo’s drankenboetiek
Veerhoeklaan 5b
4501 AE Oostburg

0117-308455

Route >

Website >

Facebook >

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00

Dinsdag 09:00 – 18:00

Woensdag 09:00 – 20:00

Donderdag 09:00 – 18:00

Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 09:00 – 17:00

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>