06 212 488 17 ivo@ivooh.nl
We hebben allemaal momenten om te vieren. Om leuk uit te pakken. Of goed voor de dag te komen. Ivooh! concepts + events creëert creatieve concepten en organiseert evenementen met impact. Van idee tot vergunning, van ontwerp tot uitvoering. Ieder detail groots belicht.
en weten alles van communicatie en marketing. Wij geven vorm aan jouw ambities en ideeën. Met events die verbinden, maken we waar wat jij beoogt.
Een succesvol horeca-concept van Ivooh! Gestart als pop-up aan de Zeeuws-Vlaamse kust: met een oude zeecontainer, culinaire vondsten en het stuurmanschap van een ervaren kapitein. Van idee tot uitvoering: Foodjutters staat inmiddels als een huis. Of concreter: als een vaste trekpleister aan het water voor inwoners en bezoekers van Scheldestad Terneuzen.
foodjutters.nl
Wij zijn sterk in offline en online retailacties. Wij ontwikkelen continu vernieuwende en spraakmakende formules waarmee je de band met jouw klant kunt versterken. We bieden een breed scala aan retailacties die we al binnen 5 werkdagen operationeel kunnen hebben. Oflline en Online retailacties of een combinatie… we kunnen het allemaal. Wij werken zowel rechtstreeks met supermarkten, maar voor winkelcentra schakelen we net zo makkelijk met organisatie- en marketingbureaus. Loyaliteit heeft te maken met de emotionele binding aan het bedrijf, daar zijn wij elke dag mee bezig! Data-analyse vormt een kerntaak voor consumentgedreven organisaties. De acties van Selly helpen bij het aantrekken van klanten uit de hele regio.
selly.nl
Home Hunters zijn doelgericht, een beetje ongedurig en behoorlijk eigenwijs. Omdenken, daar zijn we goed in en dat is precies wat de woningmarkt nodig heeft! Als we blijven doen wat we altijd al deden, wacht je tot Sint Juttemis op jouw droomhuis. En dat terwijl jouw dat huis al lang gebouwd is. Sterker nog, je weet zelfs al waar het staat. Tijd voor actie dus en het heft in eigen hand nemen.
#waarwiljijwonen