Keukenstudio Oostburg

OMSCHRIJVING

KEUKENSTUDIO OOSTBURG IS EEN ZELFSTANDIGE ONDERNEMING EN LID VAN KEUKENSPECIALIST.NL, EEN WINKELKETEN MET MEER DAN 80 DEELNEMERS.

Reeds vele jaren is de Keukenstudio in Oostburg aan de ONDERNEMERSWEG 63 een begrip in de streek. Ank Verherbrugge – Bronneberg zwaait daar vol enthousiasme de scepter.

Los van het feit, dat ze graag zelf culinair bezig is, vindt zij het heerlijk om klanten van begin tot eind te begeleiden in de keuze voor een nieuwe keuken.”Elke keuken is weer een nieuwe uitdaging!

De sfeer vangt je al direct  bij het betreden van de gezellige showroom. Je voelt je als klant meteen “thuis”. De verschillende opstellingen ademen allen een eigen sfeer uit, zodat elke klant wel iets ziet naar zijn of haar keuze.

Ank doet alles zelf. Offertes maken, advies, klantenbezoek, inmeten, inkoop, verkoop, logistieke- en plaatsingsplanningen.Voor de montage maakt zij al jaren gebruik van hetzelfde professionele plaatsingsteam.

De offertes worden direct met de klant op de computer gemaakt. “Het computerprogramma laat heel duidelijk de gewenste droomkeuken  zien. De klant kijkt als het ware naar een kleurenfoto in 3D van zijn toekomstige keuken. De klant krijgt alles mee naar huis om nog eens rustig  te laten bezinken. Het is immers geen broodje kaas, maar een investering voor de toekomst. Je moet de klant de tijd gunnen in alle rust zijn uiteindelijke keuze te maken. Daarna wordt meestal snel beslist.”

Belangrijk is dat er veel informatie van de klant wordt gevraagd. Uiteraard met betrekking tot de smaak van de keuken, maar ook naar zijn of haar “kookgedrag”. Dit is essentieel om te weten ; teneinde het juiste advies te geven in de keuze van apparatuur.

De KeukenStudio heeft keukenmerken als NOLTE,Alno, Beeck,Bruynzeel en Wellmann in het programma. Verder alle merken apparatuur en alle soorten werkbladen. Tegenwoordig wordt er steeds meer graniet en composiet verkocht. Mensen willen niet alleen een functionele keuken, maar ook de uitstraling is de laatste jaren steeds belangrijker geworden”.

De KeukenStudio is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10-16 uur en op afspraak.

Keukenstudio Oostburg logo oostburg.nl

Adresgegevens

Keukenstudio Oostburg
Ondernemersweg 63
4501 WB Oostburg

0117-451079

Mail> Route >

Website > Facebook >

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 – 16:00

Woensdag 10:00 – 16:00

Donderdag 10:00 – 16:00

Vrijdag 10:00 – 16:00

Zaterdag 10:00 – 16:00

Zondag Gesloten

er is altijd mogelijkheid tot offerte afspraken buiten de openingstijden

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>