Kookwinkel Bianca Bonte

OMSCHRIJVING

Als koken uw passie is…

In dé kookwinkel van Zeeland is een grote variatie aan producten en materialen te vinden die van het dagelijkse koken een ware belevenis maken. 

Met de ruim 20 jaar ervaring geven we klanten altijd een goed en eerlijk advies over bijvoorbeeld een pan, keukenmachine of koksmes.

In de gezellige koffiehoek kunnen kookboeken ingekeken worden en er is altijd wel iets te proeven van de versgebakken koekjes of taarten.

Voor demonstraties en workshops kijk hier.

Het blijft feest in de winkel van Bianca Bonte!
In 2014 vierden we namelijk het 25-jarig bestaan van de kookwinkel.

Een geslaagde metamorfose
Met deze mijlpaal in mijn achterhoofd ben ik vorig jaar voor een ware metamorfose gegaan. De complete winkel is op de schop gegaan en dat is niet onopgemerkt gebleven.
Zo heeft de brancheorganisatie de GIA 2013-2014(Global Innovation Award) aan de winkel toegekend. Deze prestigieuze Amerikaanse prijs wordt uitgereikt aan winkels die zich op bijzondere wijze onderscheiden in de markt en innovatief bezig zijn. Op 16 maart is de winkel, in Chicago ook de winnaar geworden van de 23 landen die over heel de wereld ingezonden werden. Een echte kroon op mijn werk! Ik ben er best een beetje trost op
Daarnaast zijn de klanten heel enthousiast over de veranderingen: ‘’De winkel inspireert om meer te gaan koken en door een ruimere opzet komen de artikelen beter tot hun recht”, aldus een aantal klanten.

Kijken, ruiken, proeven of doen!
Voor wie houdt van actie, is er ook genoeg te beleven. Voorin de winkel staat een groot keukenblok, waar dagelijks wordt gebakken of gekookt.
Hier proberen we nieuwe artikelen uit samen met klanten. Er is altijd wel iets te beleven, te proeven of te ruiken.
Ook aan de stille genieters is gedacht. De deuren staan altijd open om gezellig te snuffelen en om te genieten van een heerlijke koffie of thee met koekjes of taart uit eigen keuken.
Wil je je kookkunsten een nieuwe boost geven? Dan kan je in de winkel een kookworkshop volgen (vanaf 6 personen). Het thema hiervan maken we op maat voor de groep. Zo behoren een taartenworkshop of koken met een echte chef-kok tot te mogelijkheden.

Houdt voor alle activiteiten ook onze facebookpagina in de gaten

Bianca Bonte Logo

Adresgegevens

Kookwinkel Bianca Bonte
Brouwerijstraat 4
4501 CP Oostburg

0117 454614

Route >

Website >

Facebook >

Openingstijden

Maandag 13:30 – 18:00

Dinsdag 09:30 -18:00

Woensdag 09:30 -18:00

Donderdag 09:30 -18:00

Vrijdag 09:30 -18:00

Zaterdag 09:30 -17:00

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>