Schilders- en behangersbedrijf de Sutter B.V.

OMSCHRIJVING

Welkom bij De Sutter bv. Uw schilders- en behangersbedrijf wat al jaren garant staat voor aandacht voor onze klant en kwaliteit van ons werk. Gebruikte technieken en materialen mogen door de tijd heen verder ontwikkeld zijn, de filosofie van ons bedrijf is nog steeds dezelfde: klant, kleur en kwaliteit.

Maatwerk oplossingen
Geen enkele klant is hetzelfde. Dat geldt ook voor onze oplossingen. Daarom leveren wij maatwerk. Uw wensen vormen ons uitgangspunt voor een persoonlijk advies welke is toegesneden op uw specifieke behoeften ten aanzien van schilder-, behang-, glas- en decoratiewerk. Of het nu om één ruimte in uw woning gaat, een complete renovatie van uw bestaande schilderwerk, restylen van uw interieur, of (woningbouw)projecten voor de zakelijke markt.

Persoonlijk contact
Op onze website vind u een overzicht van onze activiteiten. Onze opdrachten variëren van enkel schilderwerk tot complete projecten waarin niet alleen schilder-, behang-, glas- en decoratiewerken zijn inbegrepen, maar ook diverse vormen van advies. Alles afhankelijk van uw behoeften. Wilt u weten hoe wij uw wensen vertalen in een maatwerk oplossing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

De Sutter B.V. Logo Oostburg

Adresgegevens

Schilders – en behangersbedrijf
de Sutter B.V.
Zuidzandsestraat 19
4501 AL Oostburg

0117 452081

Route >

Website >

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00

Dinsdag 09:00 – 17:00

Woensdag 09:00 – 17:00

Donderdag 09:00 – 17:00

Vrijdag 09:00 – 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>