Versluijs Makelaardij

OMSCHRIJVING

Graag stellen wij ons aan u voor.

Versluijs makelaardij (VBO Makelaar) is met meer dan 100 opdrachtgevers per jaar toonaangevend als het gaat om de bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in West Zeeuws Vlaanderen. Onze aanpak is vooruitstrevend waarbij wij er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren.

Wij staan bekend om onze pakkende presentatie en actieve verkoop, waarbij geen moeite ons te veel is. Door ons ruime woningaanbod kunnen wij onze zoeker vaak meerdere panden presenteren die aan zijn wensen voldoet. Wij verplaatsen ons in de wensen van verkoper en koper, voor het beste resultaat.

Vanuit ons moderne kantoor worden onze opdrachtgevers op een professionele wijze bediend en krijgt uw opdracht de persoonlijke aandacht die voor een succesvol resultaat zorgt.

Versluijs makelaardij is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars die uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt. Door dit lidmaatschap heeft u de zekerheid van een betrouwbare partner, gekwalificeerd personeel en duidelijke voorwaarden.

Bij Versluijs makelaardij staat aandacht, kwaliteit en service centraal. En dat merkt u!

Bel of mail gerust voor het maken van een persoonlijke afspraak of stap ons kantoor binnen.

Versluijs makelaardij……………Vanzelfsprekend!

versuijs makelaardij logo oostburg

Adresgegevens

Versluijs makelaardij
Nieuwstraat 1
4501 BA Oostburg

0117 440009

Route >

Website >

Facebook >

Openingstijden

Maandag 08:30 – 17:00

Dinsdag 08:30 – 17:00

Woensdag 08:30 – 17:00

Donderdag 08:30 – 17:00

Vrijdag 08:30 – 17:00

Zaterdag 09:00 – 12:00

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>