Zebra

Zebra Oostburg

Zebra is een boetiek in Oostburg met stoere, trendy en eigentijdse mode voor dames. Wij kiezen al ruim tien jaar bewust voor merken met een eigen casual chique stijl die, onderling gemixt, elkaar ook fijn aanvullen. Met een persoonlijk en eerlijk advies loop jij tevreden onze deur uit. Gekleed in een stijl die bij jou past.

F(l)air

Wij kopen de merken met aandacht voor faire productie en hoge kwaliteit in. Kleding van het Engelse White Stuff en Seasalt wordt volledig duurzaam geproduceerd en draagt, net als het Spaanse Thinking MU, een fairtrade en Gots keurmerk. Onze rekken hangen dus vol met goed-gevoel jassen, broeken, jurken en tops die biologisch en met oog voor trend en milieu gemaakt worden.

Merk- en stijlbewust

Nederlandse merken zoals het kleurrijke Zilch, eigentijdse Esqualo, de elegante en tikje eigenwijze Smashed Lemon-collectie hangen uitnodigend naast de items van het comfortabele Beaumont en de perfect fit jeans van Para-mi. Het woord elegant plakken wij graag op de kleding van de Deense merken Kaffe en Cream. Zij leveren stijlvolle, vrouwelijke en comfortabele outfits met nét even wat extra’s. Voor wie graag buiten actief is en er leuk uit wil zien, vindt zeker iets in de collectie van de Scandinavische Ilse Jacobsen. Zij ontwerpt luxe casual kleding die prettig draagt en waarin je vrij kunt bewegen.

Wij lopen ermee weg

De kleding van Jacobsen ademt comfort en schoonheid. Maar laat ze nou ook schoenen ontwerpen die heerlijk zitten en toffe looks hebben! Loop eens binnen om ze zelf te proberen. Grote kans dat je ze niet meer uitdoet. Naast dit merk verkopen we schoenen van het merk Maruti. Stuk voor stuk mooie, stoere modellen met een uitstekende pasvorm. Ze staan speels onder een jurk of zetten je stoere jeanslook kracht bij. In onze collectie fijne schoenen ontbreken de bekende Palladiums natuurlijk niet. Iconische ontwerpen die zichzelf door de hoge kwaliteit al heel wat jaren verkopen.
Shoes with serious attitude.

Welkom!

Wil je onze kleding- en schoenencollectie uitgebreid bekijken en op het gemak passen? Leuk, je bent van harte welkom! De (rolstoeltoegankelijke) deuren staan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur voor je open.

zebra oostburg logo

Adresgegevens

Zebra
Raadhuisplein 10
4501 BG Oostburg

06-53534254

Route >

Facebook >

Website >

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 – 17:30

Woensdag 10:00 – 17:30

Donderdag 10:00 – 17:30

Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 17:00

Zondag Gesloten

FOTO’S

TERUG NAAR OVERZICHT>