Omschrijving

SCHOENEN-SPECIAAL-ZAAK!

Bij Henk Fenijn koopt men schoenen die PASSEN!
- LOPEN ZONDER ZORGEN -
 
Podo Linea: keurmerk van kwaliteit. 

Service, advies en maatwerk … dat is waarmee wij als Podo Linea winkelier ons onderscheiden van vele andere schoenwinkels.

Ik als Podo Linea winkelier en “schoenconsulent” geef u, samen met mijn team, op een specialistische en eerlijke wijze advies over de meest geschikte schoenen.
Het doel is u gezond en comfortabel te laten lopen op de juiste schoenen. Onze collectie is 80% geschikt voor los voetbed en meerdere wijdte maten voor de smalle tot brede voet.

Meten is weten.
Wij meten, met behulp van ons speciaal meet-apparaat, beide voeten in de lengte en de breedte en letten op de juiste sluiting van de schoenen die bij u past.

Kinderschoenen.
Ook voor de kinderen zijn goed passende schoenen zeer belangrijk, voor nu maar zeker ook voor later. Gezonde voetjes geven loopplezier en helpen voetafwijkingen en blessures voorkomen. Onze collectie kinderschoenen bestaat uit verschillende breedte-maten. Kom om de drie maanden even bij ons langs om de voetjes te meten!!!!

Trekking, wandel en vrijetijdsschoenen.
Wij hebben genoeg know-how om u deskundig te adviseren en ons assortiment is zeer ruim van de merken MEINDL en LOWA.

MBT schoenen
Schoen met een ronde zoolcontructie met als kern de Masai-Sensor (Demper).
Activeert verwaarloosde spieren/verbetert houding en looppatroon/vermindert de belasting
op knie- en heupgewrichten.

Merken

Wij voeren o.a. de navolgende MERKEN: Durea, Footnotes, Wolky, Hartjes, Solidus, Finn Comfort, Verhulst, Hickenberger, Xsensible, MBT-schoenen, Birkenstock, van Lier, Mephisto, LOWA en Meindl, Piedro, Track en Twins,

Foto's

Terug naar overzicht