Omschrijving

Dierenartsencentrum West is de eerste dierenartsenpraktijk in de provincie Zeeland die behoort tot de groep van Sterkliniek Dierenartsen.
Wij zijn een dierenartsenpraktijk waarin 4 dierenartsen werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector.

Spreekuren worden dagelijks verzorgd in Oostburg, Breskens en Aardenburg. Het schema van Oostburg vindt u onderaan deze tekst.
Op de dependances zijn er inloopspreekuren in de ochtend. Te weten maandag en woensdag in Breskens. En dinsdag en donderdag in Aardenburg. En dat dan tussen 08.30 uur en 09.30 uur.
In de middag kunt op de dependances terecht op afspraak. De maandag- en woensdag- en vrijdagmiddag in Aardenburg en de dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag in Breskens.

Voor de afspraakspreekuren dienen de afspraken tussen 08.00 en, indien mogelijk, liefst vóór 15.00 uur gemaakt te worden op telefoonnummer ( 0117) 454484 [vanuit België 0031117454484] Wilt u een van de dierenartsen zelf spreken dan kunt u tussen 12.00 en 12.30 uur bellen.

Natuurlijk zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Apotheekinformatie
In onze vestiging in Oostburg bevindt zich een 'centrale-apotheek' van waaruit de andere vestigingen 'bediend' worden. Voor herhalingsrecepten, dieetvoer en verzorgende producten is de apotheek in Oostburg op werkdagen geopend tussen 8.00 uur en 19.00 uur. Op andere praktijklocaties kunt u deze tijdens de ' inloopspreekuren' afhalen of tijdens de middagspreekuren op afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat het gewenste dan aanwezig is, dan kunt u hiervoor op werkdagen bellen, eveneens tussen 8.00 uur en 15.00 uur. Telefoonnummer: 0117-454484.

Avond- en weekenddiensten.
Tijdens de avond- en weekenddiensten wordt u automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts. Ook in het weekend bestaat er de mogelijkheid tot het maken van afspraken, maar in principe alleen voor gevallen die niet tot maandag kunnen wachten. Uiteraard zijn we tijdens de weekenden ook 24 uur per dag bereikbaar.

Gedragstherapie
Wilt u gedragstherapie voor de hond dan kunt u terecht bij onze gedragstherapeute Angelique Paridaen. Voor informatie of een afspraak kunt u telefoneren naar (0117) - 45 44 84. Voor meer informatie: Klik hier.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag bereikbaar!

Foto's

Terug naar overzicht