Omschrijving

Kindercentrum Kidz is na 5 jaar toe aan een nieuwe locatie! En wat voor een, op een prachtige groene plaats aan de rand van Oostburg, wordt aan de Frederik Hendrikstraat hard gewerkt.

 De boerenschuur wordt omgetoverd tot kinderdagverblijf om daar onze flexibele kinderopvang voort te zetten. We voorzien in een kinderdagverblijf van 0-4 jaar, buitenschoolse opvang van 4-13 jaar en de peuterspeelzaal van 2-4 jaar.  Bij Kidz! krijgen de kinderen straks een zee van ruimte zowel binnen als buiten.

Contactpersoon: Tosca Vervaet 06-27327011

 Buiten kunnen de kinderen straks naar hartenlust spelen; lekker buiten sjouwen en spelenderwijs de natuur ontdekken.  Kinderen varen wel bij het buiten zijn en de natuur biedt een eindeloze mogelijkheid voor kinderen tot ontdekken. Daarnaast draagt het bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden, creativiteit en is het gezond omdat je meer in beweging bent. Bovendien is het gewoon leuk om lekker buiten te spelen en je eigen gang te kunnen gaan. En de meeste kinderen hebben wel behoefte om zich lekker even uit leven na een hele dag op school.

 Mijn aandacht voor het bieden van een vertrouwde omgeving door vaste leidsters, flexibiliteit en professionaliteit tegen een eerlijke prijs blijft voorop staan.  En daar komt nu een prachtige omgeving voor de kinderen bij.

 We verheugen ons erop jullie op het eerste groene kinderdagverblijf van Zeeuws-Vlaanderen te  ontvangen.

Foto's

Terug naar overzicht