Omschrijving

Welkom bij Hotel Restaurant De Eenhoorn

Hotel-Restaurant "De Eenhoorn" is gelegen in het centrum van West-Zeeuws-Vlaanderen namelijk aan de gezellige markt in Oostburg (zo'n 10 km van de kust, tussen Breskens en Cadzand), provincie Zeeland. Tevens een ideale uitvalsbasis naar Brugge of Gent. Via Breskens met het fietsvoetveer (of met de auto door de Westerscheldetunnel) gezellig naar Middelburg of Veere om 's avonds te genieten van een heerlijk diner en ontspannen overnachting met een luxueus ontbijt.

Hotel-Restaurant "de Eenhoorn" houdt rekening met de individuele wensen van de gasten. De keuken brengt die smaken tot verrassende combinaties. We werken uitsluitend met verse ingredienten, bieden naast a la carte gerechten een wisselend driegangen Eenhoornmenu (37,00) aan.

Hotel

Ons hotel heeft 11 kamers: 6 comfort kamers op de eerste verdieping met douche en toilet, 1 driepersoonskamer hoekkamer met zitbank, douche en toilet, 1 comfort kamer met zitbak, toilet en bubbelbad. Op de 2e verdieping hebben wij 3 retro-tweepersoonskamer, die ook zeer geliefd zijn als eenpersoonskamer.


Klik hier voor een sfeerimpressie (Youtube)

Foto's

Terug naar overzicht