Hun bedrijfsnaam zegt het al: ze verzorgen allerlei werkzaamheden op het gebied van huizen en daken. Van overkappingen tot zonweringen, van schuifwanden tot de deuren en ramen die ze leveren. Ook het beheer van vakantiewoningen is mogelijk. In hun bedrijfspand op bedrijventerrein Stampershoek presenteren Willi Corsten en zijn vrouw Ingrid een aantal mooie voorbeelden van producten die ze kunnen leveren.  

Veranda’s, zonweringen en schuifwanden 

Het echtpaar kwam hier in 2012 wonen, vanuit Duitsland. De vakanties aan de Zeeuwse kust smaakten naar meer en met zijn jarenlange ervaring vestigde Willi ook zijn bedrijf hier. Inmiddels heeft hij al heel wat veranda’s, zonweringen, schuifwanden, deuren en ramen geplaatst. “Ik doe dat bij mensen thuis maar ik lever ook aan de klusbedrijven hier in buurt. Mijn werkgebied is heel Zeeuws-Vlaanderen.” Willi verzorgt ook complete projecten, zoals de aanbouw aan een woning. Dat kan een tuinkamer zijn tot een volledig geïsoleerde aanbouw.  

Beheer van huizen, vakantiewoningen en chalets 

Zijn vrouw Ingrid is ook werkzaam in het bedrijf. “Bent u op zoek naar een beheerder voor uw huis, vakantiewoning of chalet, dan ben u bij haar op de juiste plek”, vertelt Willi. 

Eigenaren van vakantiewoningen kunnen Ingrid inschakelen om de contacten met de huurders te verzorgen. Het overhandigen van de sleutel, de controle bij vertrek en ook de schoonmaak van de woning. “En als er iets gerepareerd moet worden, dan regelen wij dat ook. Het fijne is dat eigenaren dankzij ons één aanspreekpunt hebben en zelf niet alles hoeven te regelen.”  

Denkt u aan een terrasoverkapping, serre, tuinkamer, tuinhuisje, zonwering, nieuwe deuren, ramen of rolluiken? Of zoekt u een beheerder voor uw vakantiewoning? “Dat alles en nog veel meer bieden wij uit één hand! Wij werken met vakbekwame bedrijven nauw samen, om u alle werkzaamheden te kunnen bieden die u nodig heeft”, besluiten Willi en Ingrid.