In 2010 verdween de naam Van der Plas van de gevel en maakte plaats voor Kent Men&Style. Sindsdien is er een hoop veranderd. Kent Verduin is al sinds zijn achttiende werkzaam in de winkel en nam het stokje over. Met de kennis en het advies van zijn ervaren voorgangers op zak begon hij aan wat verstelwerk. Kent trok de stoute schoenen aan en gaf de winkel een volledig nieuwe look. Een hoop nieuwe merken die zich aan de winkel wilden verbinden waren het resultaat. Maak kennis met Kent men&style! 

Een begrip in de streek 

“Onze mannenmodewinkel opent al meer dan 100 jaar bijna dagelijks zijn deuren en is met ruim 400 vierkante meter winkelvloer uitgegroeid tot een begrip in de streek,” vertelt Kent. “Van generatie op generatie en van vader op zoon, keer op keer werden en worden de handen uit de mouwen gestoken om onze missie te doen slagen: uitblinken in persoonlijke aandacht en advies, service en kennis van producten.” 

Altijd een stapje extra 

“Wij streven er ieder seizoen naar om een gave en een zo gevarieerd mogelijke mannenmodecollectie te presenteren. Om als fysieke winkel succesvol en bijzonder te blijven, moet je je blijven onderscheiden van de massa. Veranderingen brengen, een stapje of drie extra zetten voor de klant en een ongedwongen sfeer creëren. Winkelen hoort een échte beleving te zijn. Een ervaring waarvoor je met plezier je kostbare vrije tijd wilt opofferen. Wij staan al 100 jaar voor onze klanten klaar en we plakken er met liefde nog eens 100 jaar aan vast!” 

Kostuumkamer 

Ook voor een trouwkostuum, een business suit of een maatcolbert ben je bij Kent Men&Style aan het juiste adres. Op de belevingsafdeling van de eerste etage draait alles om het kostuum. Een met daglicht overgoten open vide achter in de winkel leidt je een geheel nieuwe wereld in. “Wij hebben ons de afgelopen jaren verdiept in de wereld van de maatkostuums. Een maatpak is uniek, straalt klasse uit en voldoet altijd aan je wensen. In onze stijlvolle Kostuumkamer kun je in alle rust een kostuum uitzoeken of samenstellen aan de hand van ons maatkostuumprogramma.”  

Alles voor je garderobe 

Van jeansbroek tot trouwkostuum, van sneaker tot nette schoen, Kent Men&Style is een one-stop-shop geworden. Hier kun je als man alles vinden voor je garderobe. Nieuwsgierig geworden? Spring gerust eens binnen. De koffie staat op je te wachten in de bar!