Een moment voor jezelf en even lekker ontspannen. Dat kan bij Bianca Luteijn in haar Vitaliteitspraktijk Thalassa. Leuk om jezelf een heerlijke behandeling cadeau te geven, of aan een ander natuurlijk! Naast de schoonheidsbehandelingen en massages kun je bij Bianca ook terecht om te werken aan een vitale versie van jezelf.  

Schoonheidsbehandelingen en massages 

“De wereld en maatschappij waarin we momenteel leven legt ons veel druk en stress op. Stress en burn-out, je hoort er helaas veel te vaak over. Het is zo belangrijk om, naast alle drukte van de dag, ook te kunnen ontspannen,” vertelt Bianca. Bij Vitaliteitspraktijk Thalassa kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen en diverse massages zoals ontspanningsmassages en sportmassages. “Ik heb de opleiding tot masseur gevolgd bij de Belgische massage federatie. Al snel merkte ik dat masseren en het werken met mensen mijn passie is. Ik geniet van het persoonlijke contact en het geven van een op de cliënt afgestemde behandeling. Het is mooi om na de behandeling te zien hoe ontspannen de cliënt is.” 

Natuurlijke en biologische producten 

​De producten waar Bianca mee werkt en verkoopt zijn natuurlijke en biologische huidverbetering en huidverzorgingsproducten van Naturgeist, Organic Boost en Officina Naturae. “Als schoonheidsspecialiste heb ik een belangrijke doelstelling: ik wil ‘natuurlijk’ werken en huidverbeterend! Na een lange zoektocht en heel veel merken te hebben geprobeerd, kwam ik uiteindelijk bij deze merken uit. Hoog gecertificeerde producten tegen een aantrekkelijke prijs. De producten zijn vrij van chemische conserveermiddelen, minerale oliën en PEG’s. Ook zijn de producten geschikt voor veganisten, omdat er geen dierlijke grondstoffen worden gebruikt. Zelfs de productontwikkeling is dierproefvrij.” 

Vitaliteitscoach 

Even lekker helemaal jezelf zijn, maar Bianca kijkt ook verder. Vitaliteitspraktijk Thalassa staat in voor een vitale en gezonde levensstijl. “Mensen kunnen bij ons voor verschillende behandelingen terecht. Uitgangspunt is hierbij altijd dat je bij ons heerlijk tot rust zal komen, meer grip op je leven krijgt en beter in je vel komt te zitten. De juiste balans tussen activiteit en rust zal hervonden worden. In 2017 heb ik de opleiding tot vitaliteitscoach gevolgd aan het Atma instituut. Vitaliteit is meer dan gezond zijn. Het is meer uit het leven halen, fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend in balans zijn. Het heeft alles te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn. Ik werk daar samen met mijn cliënten aan. Vaak geeft je lichaam of je omgeving signalen af wanneer je vitaliteit onder druk staat. Moeheid, futloosheid, snel prikkelbaar, slecht kunnen slapen, moeite met concentreren, het zijn allemaal signalen die kunnen duiden op een gebrek aan vitaliteit. Als vitaliteitscoach help ik je jouw vitaliteit weer terug te vinden. Ik vertel mensen niet wat ze moeten doen, maar ik laat ze zien hoe ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen. Met aandacht voor de balans tussen inspanning, ontspanning, uitdaging en rust.”