Geschreven met hulp van Femke de Kok, Charlotte de Zwart en Anouk Steijaert

Met leuke filmpjes laat ze de nieuwste aanwinsten in de winkel zien waarmee de allerkleinsten en de jeugd weer goed voor de dag komen. Voor leuke zwangerschapskleding en kinderkleren maar ook speelgoed en snoepgoed ga je naar La Piccola Perla.

Shoppen vanaf de bank

Het zijn rare tijden, maar de winkel is gewoon geopend. Je kunt bij Angeline Beeke ook terecht voor private shoppen. Op afspraak naar de winkel wanneer het jou uitkomt. Maar het kan ook nog anders. Via WhatsApp stuurt ze je foto’s van de producten in de winkel. Of via Facetime loop je samen met Angeline door de winkel. Jij vanaf de bank thuis en zij met haar mobiel en camera aan in de winkel. Ze bezorgt eventueel thuis in de gemeente Sluis of stuurt kleding in een pas-tas naar je toe om thuis te passen. Angeline is van alle markten thuis!

Kleding, speelgoed en snoep

De surprisebox was ook zo’n succes. Klanten geven de kledingmaat door en ze krijgen een leuk verrassingspakket in de gewenste maat, zolang de voorraad strekt. Je ziet het, we hebben te maken met een creatieve ondernemer! In 2010 startte Angeline haar winkel in de Nieuwstraat en na een verhuizing naar het Raadhuisplein en vorig jaar naar de Burchtstraat, volgde telkens een uitbreiding van haar assortiment. Ze begon met babykleding, maar nu vind je er kinderkleding voor alle leeftijden tot en met maat 176 én zwangerschapskleding. En op de nieuwe locatie is er volop ruimte voor al het leuke speelgoed dat Angeline nu ook aanbiedt. En natuurlijk neem je bij het afrekenen van die lekkere oud-Hollandse snoepjes mee!

Jubileum

“Ik heb zulke lieve reacties van klanten gehad de laatste weken,’ vertelt Angeline. ‘Het is geen makkelijke periode, maar ik ben blij om te zien dat klanten Oostburg nog steeds weten te vinden.’ Dat was ook wel duidelijk toen ze haar 10-jarig jubileum vierde op 1 mei. De winkel stond na sluitingstijd vol met prachtige boeketten van klanten die haar, op gepaste afstand natuurlijk, kwamen feliciteren. We hopen dat er nog veel jaren in Oostburg bij komen!