In Oostburg vind je ons gastvrij winkelcentrum en bedrijventerrein, waar het in ieder seizoen goed toeven is. Veelzijdige winkels, gezellige restaurants en terrassen en altijd iets te beleven! Ontdek Oostburg en laat je verrassen. 

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij maar liefst vier grote supermarkten en een Oosterse supermarkt. Verder zijn er tal van specialisten zoals verse bakkers, ambachtelijke slagers en slijterijen, die hun klanten graag verrassen. Zin om gezellig te winkelen? Dat treft! Oostburg heeft fijne winkelstraten met veelzijdig aanbod. Even iets eten of drinken? Op het Eenhoornplantsoen en de Markt zijn verschillende lunch-cafés, brasseries, restaurants en hotels.  

Op woensdag vind je in Oostburg de weekmarkt, wat voor een extra leuke sfeer in het centrum zorgt en het winkelen nog gezelliger maakt. De weekmarkt loopt door tot het Ledelplein. Daar is ook het Ledeltheater. Op het bedrijventerrein Stampershoek zijn naast een groot aantal industriële bedrijven ook verschillende autobedrijven te vinden. Ook voor je klus- en tuinbenodigdheden kun je hier terecht.  

FIJNE FEESTDAGEN uit Oostburg 

Namens de ondernemers uit Oostburg wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Kom nog gezellig jouw laatste kerst- en oudejaarsinkopen doen bij ons. Je ontvangt bij iedere besteding van € 10,- een eindejaarslootje, waarmee je kans maakt op waardebonnen die je bij ons kunt besteden! 

We zien jullie ook graag terug in 2022! Fijne dagen en blijf gezond! 

#wijzijnoostburg