Inwoners van West-Zeeuws-Vlaanderen kennen Aers Olie van de drie Esso tankstations in Oostburg, Breskens en IJzendijke; de laatste ook bekend om de verse broodjes met ingrediënten uit de regio. Maar Aers Olie is veel meer dan dat. Met acht eigen tankstations in Nederland en België, een in aanbouw en twee groothandelvestigingen in Aardenburg en Gent in brandstoffen en smeermiddelen is Aers Olie een noemenswaardige speler op de markt in West-, Midden- en Zuid-Nederland en België. De klant ontzorgen staat in de filosofie voorop.

Ontwikkelingen

 Aers Olie gaat mee met de laatste ontwikkelingen op technologisch vlak, en die gaan snel. Daarom levert Aers behalve a-kwaliteit benzine en diesel ook HVO (Hydrotreated Vegetable Oils) diesel Esso Diesel Blue met een aanzienlijk kleinere CO2-uitstoot. Voor bedrijven in de horeca, landbouw en industrie is Antargaz butaan- en propaangas van Aers Olie een optimale en schonere energieoplossing. Voor de nieuwe, duurzame brandstoffen waterstof, Groen Gas, of wel CNG (Compressed Natural Gas) en het vloeibare aardgas LNG (Liquefied Natural Gas, bij uitstek geschikt voor zwaardere trucks en grote afstanden) worden mogelijkheden gezocht deze aan te kunnen bieden. In Zeebrugge wordt momenteel een nieuw tankstation gerealiseerd, waar dit alvast gaat lukken. “Dit is echt het tankstation van de toekomst”, vertelt eigenaar Jacky Aers trots. “Met shop en restaurant van 700 m², truckparking voor 130 vrachtwagens en elektrische snelladers voor luxewagens en vrachtwagens. Op 1 januari 2024 wordt het geopend.” In tegenstelling tot andere brandstofaanbieders is Aers Olie er behalve voor alle fossiele brandstoffen ook voor al je laadoplossingen. Aers Energy zet laadpalen door heel Nederland.

Aers Olie bestaat al 95 jaar en kiest al die tijd al voor Esso brandstoffen. Je motor rijdt er niet alleen zuiniger op, maar Esso Synergy diesel helpt ook nog eens bezinksels te verwijderen, de verbranding te verbeteren en de CO2-uitstoot te verminderen. De Synergy Supreme+ diesel is hier zelfs nog sterker in. “Ontzorgen doen we ook met de Aers Olie tankpas. Hiermee kun je bij een duizendtal stations in Nederland, België en Oostenrijk tanken en krijg je op één factuur een goed overzicht van je transportkosten.” Aers Lubricants is specialist in de smeermiddelenmarkt en helpt je een gunstig smeerbeleid op te stellen. In energietransitie en service loopt Aers voorop. Samen met jou worden de meest optimale opties voor jouw bedrijf op een rijtje gezet. Weten wat voor jouw onderneming beter kan? Maak een afspraak via telefoon: 0117-452565 of e-mail: info@aers.nl.