Al meer dan 22 jaar is Jessica van Heel de trotse eigenaresse van Body & Co. Je vindt haar winkel aan het Raadhuisplein 9a, in de voormalige boekenwinkel. Body & Co is een gezellige winkel op het gebied van biologische voeding, supplementen, diverse soorten thee, gezichts- en lichaamsverzorging. Een grote keuze uit natuurvriendelijke huidverzorgingsproducten en steeds wisselende cadeauartikelen maken een bezoekje aan Body & Co het meer dan waard!

Uit het pand gegroeid

 Ruim 22 jaar geleden is Jessica met haar winkel begonnen. Zeven jaar lang had ze een pand in Hulst, tot er in 2007 een kans kwam om zich in Oostburg aan de Brouwerijstraat te vestigen. ‘In de loop van de jaren ben ik echt meegegroeid met de winkel,’ vertelt Jessica. ‘Het assortiment is steeds breder geworden, totdat ik besefte dat ik uit het pand begon te groeien.’ Jessica besloot na veertien jaar om het huurcontract niet te verlengen en op zoek te gaan naar een ander pand in Oostburg met een grotere oppervlakte. En dat pand was snel gevonden: de voormalige boekenwinkel aan het Raadhuisplein. ‘Met de hulp van mijn man die alles gemaakt heeft en ook dankzij onverwachte hulp hebben we de winkel verhuisd en opnieuw ingericht.’

Vraag het Jessica

Jessica heeft de laatste tijd het huidige assortiment flink uitgebreid door nog meer biologische voeding en voedingssupplementen toe te voegen. ‘Op deze manier bied je de klanten nog meer keuze aan, ook voor vegetariërs en veganisten.’ Wat ook een mooie toevoeging is, is het assortiment van bamboe ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. Op haar Facebookpagina laat Jessica regelmatig zien voor welke producten je bij haar terecht kunt. ‘Mijn aanbod is natuurlijk belangrijk, maar persoonlijk advies en gezelligheid staan voorop. Loop maar eens binnen,’ nodigt Jessica uit.

#Wijzijnoostburg

Oostburg is voor Jessica een fantastische plek om te wonen en werken. ‘Eén van mooiste plekjes in Oostburg is Het Vestje. Op deze locatie kan je van alles beleven. Je kunt hier spelen, wandelen en voornamelijk genieten van de mooie natuur.’ Buitenom de rustgevende natuur in Oostburg kan Jessica ook genieten van het mooie theater en de diversiteit aan winkels en horeca. ‘We hebben alle ingrediënten voor plezier in Oostburg,’ aldus Jessica.