Deze zomer kom je weer leuke, grappige en vrolijke artiesten tegen in Oostburg. Ballonnen voor de kleintjes, muziek om vrolijk van te worden en nog veel meer!

Kom je ook een kijkje nemen in Oostburg? Deel je foto’s met ons op social media en tag @Oostburg!

#wijzijnoostburg

Ballonartiest Wallie

Breng een bezoek aan Oostburg en wie weet ga jij met een leuke ballonfiguur naar huis! Wallie maakt de leukste ballonfiguren voor jullie! Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het is te maken van ballonnen: van Mickey’s tot Spongebob, van Dora tot Bumba en van Cars tot Disney figuren al dan niet als ludieke versiering van een haarband.

Data:
23 juli van 11:00 – 13:30 
27 juli van 12:00 – 14:30
17 augustus 11:00 – 13:30
24 augustus 11:00 – 13:30

Wallie

Muziek Aller Tijden

De schoorsteen rookt, de tandwielen draaien en muziek begint te spelen. Deze stoere zangeres brengt je “muziek aller tijden”! Deze rijdende tijdmachine laat je meegenieten op deuntjes van de Beatles, Rolling Stones, Robbie Williams en vele andere bekende artiesten.

Data:
 20 juli van 11:00 – 13:30

All That Jazz

Voeten op de bank, tapijtje gespreid, met een sexy schemerlamp en een zwoele stem: relax and.. let’s sing it, sister! All That Jazz is een rijdende huiskamer vol jazz en doo-wop. Deze zangeres zingt, scat en swingt vol soul. Fietsend met haar huiskamer laat ze de Jazz-standards door de straten klinken en je doopt ze je dag, met een dooh-dah en een lach, om naar swing en zonneschijn. Gekleed in kralen, franjes en veren zingt de zangeres je in huiselijke sferen met een Roaring Twenties-touch. Laat je mee wiegen met de woogie en en je trakteren op toffees en big band boogie, deze sassy jazzy girl geeft je al die Jazz!

Data:
 30 augustus van 11:00 – 13:30

All That Jazz

Eenhoornfeesten

Ook dit jaar staat het centrum van Oostburg weer in het teken van een festival. Er vinden allerlei activiteiten plaats voor jong en oud; van springkussens tot foodtrucks en van workshops tot straatanimatie. Met als hoogtepunt De Eenhoorn Express en diverse figuren uit de film Madagascar!

Data:
13 augustus

Eenhoornfeesten