Je eet er de lekkerste en mooiste lunchgerechten van Oostburg. Bij het huiselijk ingerichte Nummer 8 geniet je warm en cosy van een juist afgebakken broodje met huisbereide salade, eigengemaakte verse soep of vers gemaakte sandwich. Of wat dacht je van die tosti, gemaakt van dik bourgondisch brood? Die eet je alleen maar daar!

En dit zijn slechts enkele heerlijkheden die je kunt bestellen bij Nummer 8, of je dit nu ter plekke oppeuzelt of elders. Keuze te over op de menukaart van Nummer 8. Dus ben je thuis of op je werk en heb je zin in een overdadig belegd broodje of ander lekkere lunchhap, dan bestel je deze eenvoudig per telefoon of online. Ze komen het desgewenst nog brengen ook. Interessant voor bedrijven die een zakenlunch organiseren of belegde broodjes aan willen bieden tijdens een vergadering bijvoorbeeld. Zo’n lunch kan zo uitgebreid als je zelf wilt en wordt netjes in dozen bezorgd. De shared lunch al dan niet met glaasje prosecco en de behoorlijk uitgebreide high tea zijn ook echte aanraders! Alle gerechten op de menukaart worden van dinsdag tot zondag tussen 10 tot 18u met een lach voor je klaargemaakt.

Voor een levendig Oostburg

Marcel en Vanessa zijn bekende ondernemers in het Westen. Nummer 8 is sinds 2 jaar hun nieuwe uitdaging naast MB. Home Beheer, groothandel in koffie en thee EspresZo Sluis en voormalige lunchroom Reggy’s in de Poort van Sluis. Ze hebben bewust voor Oostburg gekozen. “Oostburg moet wat meer gaan leven”, vindt Marcel. “Ik zit nu ook in het bestuur van de Ondernemersvereniging. Je ziet dat er nu een frisse wind in Oostburg waait. Dat is goed.” Waarom eet je nu bij Nummer 8 de lekkerste en mooiste lunch? “Alles is vers”, legt Marcel uit. “We maken alles zelf, al twaalf jaar. De soepen, de salades, de sauzen, de taarten. Wij serveren serieuze porties. Hier ga je niet met honger naar buiten!”

Elke week ander gebak

Nog even over die taarten: sowieso kan je bij dat kopje koffie van versgemalen bonen (wat zo lekker is dat klanten er speciaal voor terugkomen. Geldt trouwens ook voor de zelfgemaakte icetea.) je zoete smaakpapillen strelen met een punt chocoladetaart, cheesecake of carrotcake. Maar je hebt ook elke week de keuze uit een wisselend aanbod van overheerlijke zoetigheden zoals banaan/carameltaart of eigen appelgebakjes. Houd de Facebookpagina in de gaten, daar worden ze elke week gepost.