“Wij merken dat vooral bij iets ontastbaars als verzekeringen, mensen prijs stellen op persoonlijk contact”, vertelt Robert Vinke van Assurantiekantoor Boidin & Vinke Oostburg. “Klanten kunnen bij ons kiezen hoe we elkaar spreken: via telefoon, mail, app of gewoon op kantoor. Als er dingen geregeld moeten worden werkt dat prettig.” En met een kantoor in hartje Oostburg, op de hoek van de Markt, loop je zo even binnen.   

Alles op het gebied van verzekeringen 

Het kantoor heeft eigenlijk geen introductie nodig. De familie Boidin begon ooit op de Markt in Oostburg. Robert leidt nu de zaak, onder de naam Boidin & Vinke . Het kantoor is gespecialiseerd in levensverzekeringen, bancaire producten en schadeverzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij het assurantiekantoor terecht. “Alles wat met verzekeringen te maken heeft, regelen wij. Denk aan je huis en je inboedel, zaken zoals je auto of boot. En voor de zakelijke klanten is er ook volop aanbod in verzekeringsproducten. We hebben een team van professionele adviseurs dat elke dag voor onze klanten klaar staat. En er wordt nog altijd gewerkt volgens hetzelfde basisrecept: eenvoud, persoonlijke aandacht en een goed advies.” 

Centrumfunctie 

Robert ziet veel voordelen aan een vestiging in de Eenhoornstad. “Oostburg heeft een centrumfunctie voor West Zeeuws-Vlaanderen. Eigenlijk is in Oostburg alles te vinden. Ook voor ons als kantoor het voordelen. Wij zitten altijd dichtbij onze Zeeuws-Vlaamse klanten. Oostburg ligt in het hart van ons werkgebied. Zo is de afstand vanaf Eede niet groot, maar vanaf Biervliet ook niet.” 

Nieuwe centrum 

Met een centrale vestiging in hartje Oostburg is het kantoor voor iedereen makkelijk bereikbaar. Je parkeert gratis voor de deur en loopt zo nog even snel het centrum in voor een boodschap. Robert en zijn collega’s kijken uit op het Ledelplein en de Markt. “Er is nu voldoende parkeergelegenheid en alles ziet er gelikt uit.” Een klein minpuntje mag ook genoemd worden: er rijden heel wat mensen over het trottoir omdat ze niet goed zien hoe de weg loopt. Maar dat mag de pret niet bederven bij Boidin & Vinke: ze vinden het nieuwe centrum een enorme verbetering!