Dit voorjaar opende winkelketen Casa de deuren in de Burchtstraat. Waar in Nederland steeds meer ketens stoppen, gaat in het Oostburg er juist anders aan toe. Het winkelcentrum heeft er een mooie trekker bij. Nico van den Ameele wist de formule naar Oostburg te halen en is er trots op.  

Interieurwinkelketen 

“Er is steeds meer aandacht voor interieur en leven. Helaas vind je in veel van die winkels steeds weer dezelfde items. Tijd voor een nieuwe, frisse wind vond Casa. En ik vind dit concept een mooie aanvulling voor Oostburg en West Zeeuws-Vlaanderen,” legt Nico uit.  

Speciaalzaken 

Oostburg heeft een ruim aantal speciaalzaken die je in andere kernen niet vindt. Op gebied van mode, koken, schoenen, kleding, dagelijks boodschappen en nu ook interieur. Casa is een winkel met een ruim en steeds vernieuwend aanbod in artikelen voor ieder interieur. Ook voor in de tuin is er een vernieuwende collectie. Casa Oostburg wil voorop lopen met de nieuwste trends. 

Stijlen 

“Casa werkt met een aantal stijlen. Die wisselen per seizoen, zodat de hele winkel telkens een nieuwe ervaring is. Het assortiment wordt aangeboden aan de hand van drie moderne stijlen, die aansluiten op de gangbare trends, kleuren en materialen. In onze winkel in Oostburg vind je schappen met leuke interieurartikelen, maar juist ook opstellingen met een aantal items in eenzelfde sfeer. In de rekken eromheen kun je alle items snel terugvinden. De stijlen bieden overigens voor ieder wat wils. En ook voor iedere portemonnee hebben we leuke dingen in de winkel.” 

Samenwerking 

“We zijn heel blij en trots dat een kleine plaats als Oostburg het toch weer voor elkaar krijgt om een nieuw centrum te presenteren. Door intensieve samenwerking met de gemeente hebben we dit samen voor elkaar gekregen. De nieuwe bestrating, verlichting en mooie beplanting valt ook de bezoekers op en ervaart men als erg mooi.” Niet alleen de inwoners uit de streek weten Oostburg en Casa te vinden. “Casa is ook zeer in trek bij de Duitse en Belgische toeristen. Voor Oostburg hebben we er weer een trekker erbij”, besluit Nico trots,