Je vindt Tempo-Team aan het begin van de Brouwerijstraat in Oostburg, op nummer 1.  Het kantoor staat voor lokaal en persoonlijk contact, vertelt Kenny de Rooij. Hij is de operationeel manager van de kantoren in Hulst, Terneuzen en Oostburg. “Lokaal en persoonlijk, dat vinden wij het belangrijkste. Wij zijn het enige uitzendbureau met drie vestigingen in Zeeuws-Vlaanderen en daardoor kennen we de markt goed. Elke kandidaat en klant heeft een lokaal aanspreekpunt en hiermee onderscheiden we ons van andere uitzendbureaus. Bij ons kunnen ze terecht voor alle soorten functies. Van administratief tot technisch, van logistiek tot horeca.”   

Wat is het voordeel van een vestiging in Oostburg?

“Het voordeel is dat we lokaal en persoonlijk zowel klant als kandidaat kunnen bedienen. Vanuit Oostburg hebben we 5 jaar geleden in de zomer ook de Tempo-Team camping opgestart aan de kust. Dat is al jaren een meerwaarde voor West Zeeuws-Vlaanderen. Afgelopen jaar zijn er in de maanden juli en augustus bijvoorbeeld meer dan 50 vakantiekrachten via ons aan de slag gegaan aan de kust. Wij zorgen voor huisvesting en zij hebben een leuke werkvakantie.” 

Een initiatief waar jongeren graag op af komen. Om zoveel mogelijk vacatures te vervullen voor vakantiewerk biedt Tempo-Team in Oostburg uitzendkrachten een gratis camping aan waar zij samen met andere uitzendkrachten een werkvakantie kunnen houden. Door het onderbrengen van de vakantiekrachten op de camping is het de vestiging gelukt een deel van de vacatures in te vullen.  

Hoe bevalt de werkplek in Oostburg? 

“Wij zitten perfect hier, zo in het centrum van Oostburg. We gaan graag langs bij onze buren, Loesjes Lunchroom. Op woensdag is het markt en dan kunnen we ook altijd een toertje Oostburg doen, het is dan altijd gezellig druk! In Oostburg is het altijd een gemoedelijke sfeer, wat past bij onze organisatie.”