Een probleem met je computer of laptop? Ben je op zoek naar een creatieve of juist stijlvolle website? Voor deze zaken kun je terecht bij Ultility aan de Markt. Remco Ultee legt uit wat zijn bedrijf Ultility precies kan betekenen voor je.  

Oplossen van pc-problemen 

Je kunt bij Ultility terecht met allerlei soorten pc-problemen. “Geeft je computer een vreemde foutmelding of start hij helemaal niet meer op? Of is je pc na verloop van tijd gewoon erg traag geworden? Dit zijn veel voorkomende problemen waar we gelukkig bijna altijd een oplossing voor hebben,” vertelt Remco. “Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van dit soort problemen. Klanten kunnen langskomen op ons kantoor waar wij het probleem analyseren en oplossen. En dat doen we natuurlijk ook thuis bij de mensen.”  

Websites 

En daar blijft het niet bij. “Wij ontwerpen en bouwen dagelijks unieke websites & webshops. Bij ons vind je alles onder één dak. Wij regelen ook de ‘verhuizing’ van je website, zelfs je mailinstellingen of een nieuwe huisstijl. Klanten vinden dit prettig. Vanaf afstand of gewoon bij jou op kantoor. Vanzelfsprekend geeft de nieuwe website een krachtige weergave van jouw bedrijf. Deze wordt aantrekkelijk, mobielvriendelijk én goed vindbaar. Wij zijn gepassioneerde webbouwers die aan alles denken en het voor je in orde maken.”  

Dat je bij Ultility voor zowel webdesign als computers terecht kunt, is een sterk punt. Remco: “We zijn met een gespecialiseerd team. Door onze brede kennis kunnen we onze klanten ontzorgen doordat ze met alle ICT gerelateerde vraagstukken bij ons terecht kunnen. Voor de aanschaf van een nieuwe PC of laptop wordt iedere klant persoonlijk geadviseerd.” 

Voetbalveld 

Remco Ultee startte thuis in 2005 met zijn bedrijf Ultility. “Door de groei van mijn bedrijf ben ik in 2009 verhuisd naar de Destomebestraat en sinds september 2014 vind je ons aan de Markt. Fijn om nu een groot winkelpand te hebben waar we met het hele team een kantoorruimte hebben, een reparatieafdeling en een showroom waar mensen ook kunnen wachten.” Maar je komt Remco niet alleen op de Markt tegen. Je ziet hem ook vaak op het voetbalveld. “Na een drukke dag op kantoor ben ik als trainer en jeugdcoördinator bij de pupillen van SV Oostburg te vinden. Het is een welkome afwisseling om even buiten te zijn en je op wat anders te richten dan een beeldscherm.”