Het zal niemand ontgaan zijn: de vernieuwde zaak van Fliers Juweliers aan het Raadhuisplein is prachtig! Een jaar geleden werd de geheel vernieuwde winkel gepresenteerd. Het blijft een vertrouwd adres waar je terecht kunt voor mooie, exclusieve concepten van sieraden en horloges in variërende prijsklassen. 

Vernieuwde zaak 

De winkel is ingericht volgens het nieuwste concept van Fliers Juweliers, met een strakke, moderne en ook warme omgeving. Niek Fliers geeft uitleg over de vernieuwde zaak: “We zijn er trots op dat we onze huisstijl nu ook in Oostburg kunnen presenteren. Al onze winkels zijn nu met dezelfde uitstraling ingericht. Een mooie balie die bij binnenkomst meteen opvalt. Warme kleuren en prachtige etalagekasten waarin wij onze collecties presenteren. We hebben voor iedereen wat in huis, van trendy tot high end.”  

Familietraditie 

Fliers Juweliers is een bekende naam in de streek en daarbuiten. Horlogemaker Jacob Fliers hield zichzelf en zijn gezin tijdens de zware Hongerwinter van ’44-‘45 in leven door zijn vaardigheden aan te bieden in ruil voor voedsel. In 1954 heeft Fliers Juweliers zich gevestigd in Sluis. Sven en Niek Fliers hebben het roer van hun vader Rinus Fliers overgenomen en zijn daarmee de derde generatie in het familiebedrijf. “We zijn er erg trots op dat we de familietraditie kunnen voortzetten en voelen ons bevoorrecht dat we mogen werken met kwalitatieve, ambachtelijke producten die tot de verbeelding spreken en voor luxe staan.” 

‘Fliers’-gevoel 

Inmiddels is Glenn Brokken, schoonbroer van Sven en Niek, ook een vertrouwd gezicht bij Fliers Juweliers in Oostburg. Hij vertelt enthousiast over de winkel en de collecties. “Naast bekende merken als Ti Sento, Buddha to Buddha, R&C, Seiko, Tissot en Balmain hebben we ook prachtige concepten als Qlocktwo, Tag Heuer, Victorinox, Rebel & Rose en Lapponia. Ook zijn we gespecialiseerd in het verrichten van maatwerk voor gouden diamanten sieraden. Het hele gezin kan goed slagen bij Fliers Juweliers. Ons doel is mensen te laten beleven, inspireren en verwezenlijken. En te voldoen aan de verwachtingen die je mag hebben bij de hoogste vorm van luxe. We werken met een professioneel en enthousiast team en we nodigen iedereen graag uit om dit unieke ‘Fliers’-gevoel te laten ervaren.”