Sinds 2016 heeft het centrum van Oostburg een heerlijke zaak voor de fijnproever erbij: Good & Tasty. Voor kaas en delicatessen ben je hier aan het juiste adres. Om mee te nemen of ter plekke lekker op te eten! Berry en Christa Akster waren al langer gecharmeerd van een eigen zaak, verhuisden vier jaar geleden naar Oostburg en openden er hun eigen winkel. En dat is een goede keuze geweest.  

Naar Zeeuws-Vlaanderen 

“We hebben altijd tegen elkaar gezegd dat als we de kans zouden krijgen, we graag in Zeeuws-Vlaanderen zouden willen wonen. Vier jaar geleden kwamen we naar Oostburg. Een mooie centrumplaats waar we alle voorzieningen direct in de buurt hebben. Het centrum van Oostburg is aantrekkelijk en ziet er uitnodigend uit na de herinrichting, we zijn er blij mee. Het kille en stoffige imago is er wat ons betreft zeer zeker van af. We zijn trots op het feit dat onze winkel in het centrum van Oostburg is gevestigd. Het is een plek geworden waar het goed toeven is om te kopen, te verblijven en te genieten van al het moois dat Oostburg te bieden heeft. Na de herinrichting heeft Oostburg de gezellige en uitnodigende sfeer gekregen die het zo nodig had!” 

Nooit hetzelfde 

Wat ze het leukste aan hun werk vinden? “Geen dag is hetzelfde. Ons doel is dat de gasten met een blij gevoel naar buiten gaan. De basis van onze winkel is ‘genieten’. Iedereen wil zo nu en dan eens lekker genieten. Een goed glas wijn, een stukje kaas, tapas, noten of een olijfje maken dat genieten compleet. Daar houden wij zelf ook van! Wij staan voor kwaliteit, verfijnd en verantwoord. Al onze producten zijn door ons met aandacht en smaak geselecteerd en samengesteld. In onze winkel verkopen wij Hollandse kaas, boerenkaas & buitenlandse kazen, bonbons, charcuterie, ambachtelijke broden, salades, olie en azijnen, olijven, vers gebrande noten, tapas en bijzondere wijnen. Ook kun je bij ons terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers of kom lunchen en maak een keuze uit één van onze heerlijk belegde broodjes.” 

Op zoek naar een cadeau of kerstpakket? 

Op zoek naar een origineel en smaakvol cadeautje, relatiegeschenk of kerstpakket? Ook daarvoor moet je bij Good & Tasty zijn. “We hebben voor iedereen wat in huis. Van een heerlijke fles wijn tot een pakketje met allerlei lekkernijen, alles kan! Voor ieder budget kun je bij ons een mooi kerstpakket samenstellen.”  

Watertorenbonbon 

Tot slot laten Berry en Christa hun eigen watertorenbonbon proeven. “Dit chocolaatje hebben we zelf bedacht en laten we voor onze winkel speciaal maken door een chocolatier. De bonbon is er in gevulde en ongevulde varianten: melk, wit en puur.” Femke, Julia, Suranne en Luna komen zeker nog eens terug om meer te proeven. Dat smaakt namelijk naar meer!