De heerlijkste geuren komen je tegemoet bij de bakkerij van Bart van de Velde en zijn vriendin Anniek. Hun zaak is niet meer weg te denken uit Oostburg. Voor mooie taarten en gebak ben je bij Piece of Cake aan het goede adres.  

Een bakkerij in Oostburg 

Bart werkte jaren vanuit huis, maar Piece of Cake groeide uit z’n jasje. Samen met zijn vriendin Anniek besloot hij zich te vestigen in Oostburg. “We hebben gekozen voor Oostburg vanwege de centrale ligging. Ideaal voor het uitleveren van onze producten, die we door heel West Zeeuws-Vlaanderen bezorgen. Daarnaast zagen wij de ruimte voor en vraag naar een banketbakker in Oostburg.” Bart woont hier bovendien graag met zijn gezin. “Wij zien in Oostburg veel positieve veranderingen waardoor het fijn wonen is hier en die ook ten goede komen aan de lokale ondernemers.”  

Versgarantie 

Bart bezorgt zowel aan particulieren als zakelijke klanten. Hij maakt de mooiste taarten voor allerlei gelegenheden, maar ook voor kleiner gebak en lekkernijen bij de koffie kun je bij hem terecht. Alles kun je online bestellen bij Piece of Cake. “We zitten nu twee jaar in Oostburg en we zien dat het concept van bestellen via onze website toeneemt en dat mensen hier gewend aan raken. Wij kunnen zo garanderen dat alles vers wordt gemaakt. Ik werk graag met lokale leveranciers en verse producten van hoge kwaliteit. Mijn passie voor ondernemen en mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in mijn zaak. Samen met Anniek vorm ik een goed team.  Via deze weg willen we dan ook graag een dankwoordje uitbrengen aan al onze klanten voor de klandizie en het vertrouwen in onze producten.”  

Alles vers 

Horecazaken, supermarkten en delicatessenzaken weten hem ook goed te vinden. Zelf je gebak maken is namelijk een bewerkelijk proces en Bart neemt graag de tijd voor een goed product. “Sinds ik in Oostburg over een grotere werkruimte beschik, kan ik me ook op de zakelijke markt richten. We leveren ons verse gebak door de hele regio. Mochten er winkels of horecagelegenheden interesse hebben, dan kunnen ze altijd contact op nemen met ons voor een vrijblijvende prijsopgave,” legt Bart uit.  

Kerst- en bestelmiddag 

Benieuwd naar het aanbod van Piece of Cake? Op zaterdag 14 december organiseren Bart en Anniek van 13.00 tot 16.00 uur een proeverij. “Die middag hebben we mooie voorbeelden van ons feestdagenassortiment voor je klaar staan. Natuurlijk kun je komen proeven en ook bestellen voor de feestdagen.” Dat wordt smullen!