Jouw bank om de hoek 

Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Een bank waar je je welkom voelt en gewoon even binnen kunt lopen voor een vraag of advies. Dat kan bij Fimagro (Financieel Management Group), Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Oostburg. Een vertrouwd adres in de regio waar je je geldzaken regelt zoals je dat zelf graag wilt. Toen onlangs Rabobank Zeeuws-Vlaanderen haar kantoor in Oostburg sloot, wist menigeen al snel de weg te vinden naar Fimagro / RegioBank in Oostburg. Een team van betrokken financieel adviseurs staat daar voor je klaar om te helpen met deskundig advies. Opvallend is de persoonlijke aandacht, je bent hier echt nog klant, er wordt naar je geluisterd. Prettig, vertrouwd en je wordt hier gewoon nog aangesproken in Zeeuws-Vlaams. 

Klanten kiezen zelf hoe ze hun geldzaken regelen 

Ad Murre, eigenaar van Fimagro en Zelfstandig Adviseur van RegioBank vertelt: ‘Iedereen kan bij ons binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, verzekeringen en hypotheken. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven’. 

Dichtbij en betrokken 

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Waar veel banken zich steeds meer centraliseren in grotere plaatsen, blijft RegioBank gewoon in de buurt. Persoonlijke dienstverlening, een vast aanspreekpunt en al je financiële belangen onder één dak is dus wel degelijk mogelijk anno 2020. ‘Wij vinden het belangrijk dicht bij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank,’ legt Ad uit.  

Ook onafhankelijk tussenpersoon 

Fimagro is naast Zelfstandig Adviseur van RegioBank, een onafhankelijke tussenpersoon voor verzekeringen (particulier/zakelijk) en hypotheken van andere aanbieders. Ze kunnen de klant als financieel dienstverlener adviseren op basis van volledige onafhankelijkheid. Fimagro kan een financieel product exact op maat aanbieden zonder gebonden te zijn aan huismerken. Ze hebben vele samenwerkingsverbanden. Naast RegioBank ook ASR, Nationale Nederlanden, Reaal, CZ, Allianz, Klaverblad en de Zeeuwse, om er maar een paar te noemen. 

Gewoon binnenlopen 

Nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij jou in de buurt en wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij Fimagro / RegioBank te Oostburg aan de Nieuwstraat 24. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 0117-440402.  

In een apart kader: 

Overstappen naar RegioBank: zo gepiept! 

Wil je met je betaal- en spaarrekening overstappen naar RegioBank? Maar zie je op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Niet nodig! Het overstappen naar een andere bank lijkt een grote stap maar is het niet. Dankzij de Overstapservice is het juist heel makkelijk om van bank te veranderen. Bovendien blijft al je betalingsverkeer ondertussen soepel doorlopen! Je hebt er geen omkijken naar. Overstappen naar RegioBank is met 1 formulier geregeld. Hoe makkelijk is dat? 

De Overstapservice is een gezamenlijk initiatief van de gezamenlijke banken in Nederland. Het maakt de overstap naar een andere bank eenvoudiger. Ad legt het uit: ‘Gemak staat voorop. De Overstapservice geeft je nieuwe rekeningnummer door aan bedrijven en instanties die met automatische incasso’s geld van je rekening afschrijven. Ook regelt de Overstapservice dat alle bij- en afschrijvingen ná de overstap nog 13 maanden worden doorgestuurd van je oude naar je nieuwe rekeningnummer. De Overstapservice biedt je dus volop gemak en zekerheid. We nemen je allerlei regelwerk uit handen. En dat doen we 13 maanden lang. Daarom nemen we ruim de tijd voor de Overstapservice: zo zie je niets over het hoofd en hebben alle bedrijven en instanties ruimschoots de tijd om jouw rekeningnummer te wijzigen.’