Toe aan nieuwe kleuren in huis? Neem dan zeker een kijkje in de zaak van Rik van Immerzeel, hét adres voor het (her)stofferen van je meubelen en de inrichting van je woning. 

Een mooi ambacht 

Rik wist al vroeg dat hij ook meubelstoffeerder wilde worden. Op jonge leeftijd was hij klaar met de vakopleiding Meubelstoffering in Middelburg en ging meteen aan de slag. Inmiddels zit hij 20 jaar in het vak en het verveelt hem nooit! Hij leerde de kneepjes van het vak bij verschillende bedrijven en in 2010 kwam een droom uit: zijn eigen zaak. ‘Meubelstofferen is een mooi ambacht waar veel bij komt kijken,’ vertel Rik. ‘Vrijwel geen enkele bank of stoel is hetzelfde en het vraagt de nodige vakkennis om dit goed te (her)stofferen.’  

Hij heeft nu al een paar jaar een mooie zaak in het centrum van Oostburg. Rik stoffeert niet alleen meubels, maar levert ook gordijnen, vitrage en binnenzonwering. ‘In de winkel vind je een verrassend ruim aanbod met genoeg keuze voor iedere smaak. Ik lever niet alleen bij particulieren, maar ik ben ook regelmatig bij bedrijven te vinden zoals verhuurkantoren en bij eigenaren van vakantiewoningen.’  

Maatwerk voor een betaalbare prijs 

Dankzij zijn kennis van het vak en de materialen kan Rik zijn klanten van een goed advies voorzien. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kleuren van deze tijd. Om de klanten te ontzorgen komt hij aan huis met stalen van de materialen. “Ik kom vrijblijvend bij mensen thuis of ga naar het bedrijf om de wensen te bespreken. Ik neem stalen mee, zodat we ter plaatse een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Meedenken met de klant om tot het gewenste resultaat te komen, dat waarderen mensen. Dat maakt mijn werk ook zo leuk. Het is echt maatwerk, voor een betaalbare prijs. Met het juiste advies probeer ik tot een mooi resultaat te komen,” besluit Rik zijn verhaal.  

Toe aan iets nieuws in je woning of bedrijf? Je bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij Rik in de winkel. Je gaat altijd met een goed advies naar huis! 

Naamsvermelding foto: Joyce Caboor Photography