Aan de rand van Oostburg, vlak naast appartementencomplex Hoogendamme, tref je het kantoor van WEA Zeeland aan. Het is een vestiging van één van de negen maatschappen van het bedrijf in Nederland. WEA is al meer dan 100 jaar (sinds 1917) een begrip in Nederland op het gebied van accountancy en belastingadvies. Binnen het volledig accountantsteam kun je denken aan administratieve krachten, IT-kenners, loonspecialisten, accountants, fiscalisten (en mensen die gewoon alles kunnen). Deze mensen zijn binnen WEA Zeeland verdeeld over onze vier kantoren, zodat de klant altijd terecht kan bij de juiste persoon in zijn buurt. Ruim vertegenwoordigd in Zeeland en dus altijd dichtbij!  

De dienstverlening van WEA Zeeland is heel compleet.  We vinden het belangrijk om klanten actief te adviseren, te coachen en te voorzien van waardevolle stuur- en managementinformatie op financieel-, fiscaal-, personeels- en juridisch- gebied.  Dit doen we persoonlijk met de ambitie om buiten de kaders te durven denken, maar wel met Zeeuwse nuchterheid.  

Groots in kunnen, klein in benadering 

Voor elke ondernemer kan er een maatoplossing geboden worden. Of je nu een afhaaltentje hebt met een Zettle/SumUp-achtig systeem, of een uitgebreid bedrijfsproces. We koppelen zoveel mogelijk gegevens van de klant aan onze software om complete data te verzamelen. Deze data vormt de basis voor ons werk en het advies dat we kunnen geven. De jaarrekening of aangifte is slechts een product, de service en kwaliteit maken de beleving. Juist die diversiteit van de werkzaamheden maakt het werken bij WEA Zeeland zo fijn. Het ene moment adviseer je een ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet en nood heeft aan de begeleiding om de continuïteit te waarborgen. En een paar uur later ga je met andere ondernemers een gesprek aan over een grote investering of de aan-/verkoop van een onderneming. Iedere situatie is weer anders en de innovatie zit hem steeds in het maatwerk.  

#wijzijnoostburg 

WEA Zeeland is al jarenlang een vertrouwde naam in Oostburg en omstreken. We werken veel voor en met lokale ondernemers. De liefde voor lokaal zit dan ook in ons DNA. Door als inwoner lokaal te kopen vergroot je de mogelijkheden en diversiteit; daar waar vraag is ontstaat immers aanbod. Dus hoe meer we lokaal besteden, hoe meer keuzes we krijgen, hoe beter de totale service kan worden. Fijn voor zowel de lokale ondernemers, maar zeker ook fijn voor consumenten. WEA Zeeland gelooft in Oostburg; er zijn legio mogelijkheden! Het begint met de vraag, aanbod zal volgen. Overweeg je het aanbod van Oostburg te kunnen verrijken? Denk dan eens aan een gesprek met een van onze adviseurs.